måndag, juni 06, 2016

Alfred och AndersJag kan tycka att Anders och Alfred är väldigt olika, men så ser jag bilder på Alfred i Anders ålder, och då tycker jag verkligen att de är lika! Som på bilderna ovan, nog syns det att de är bröder! Men där Alfreds ögon är lysande blå, är Anders nötbruna, det tycker jag också är fascinerande! Att cellerna från Engelsmannen och mig ändå kan skapa så olika drag i våra barn, hur fantastiskt är inte det? Ja, hur liv skapas och hur de små, små celler som börjar som ett foster utvecklas till en människa, det kommer jag alltid fascineras av!

5 kommentarer:

Desiree sa...

De ar sa sota bada tva. Pa dessa tva kort ser man verkligen att de ar broder. Pa flera andra kort tycker jag nog att Alfred ar lite mer lik dig och Anders lite mer lik sin far. De ar coolt hur bade lika och olika man kan vara som syskon. Superfina killer bada tva som sagt.

Miss Marie sa...

Desiree - ja, det är så fascinerande!

Annika sa...

Anders är ju så LIK din man!!
Och Alfred är lik dig!
Men visst ser man brödraskapet. Så söööta!!

Anna, Fair and True sa...

På dessa bilder är de lika men annars tycker jag de är ganska olika. Alfred mer lik dig och Anders sin pappa. Tycker också det är så fascinerande hur det kan bli! En anledning till att jag är sugen på en trea är just detta: hur kommer den se ut och bli (alltså personligheten)?!

Channal sa...

Absolut! Visst är sötbröderna lika varandra!

Kram Anna