fredag, augusti 26, 2016

Grattis Anders på din första födelsedag!Tänk, nu har vi en ettåring! Jag kan knappt förstå att det redan gått ett år, men ändå känns han som en så självklar del i familjen! Andersson, Lilla Hjärtat, Little Tiny Cookie Pants, Bom-Bom, ja, kärt barn har många namn! Och ja, som mamma är det väl omöjligt att fira ens barns födelsedag och inte tänka på den dagen de kom till världen och bli lite sentimental.


Jag gjorde en egen tårta till Anders, men han var inte ett dugg intresserad av att äta den, bara gegga med den! Till oss andra gjorde jag en större prinsesstårta som min syskondotter hjälpte till att dekorera. Hon gör riktigt proffsiga marsipanrosor! Gott med vaniljkräm och björnbär från trädgården mellan!


Och på Anders första födelsedag, fick vi riktigt vackert sommarväder, solen värmde upp sjön snabbt och det var så skönt, Anders, Alfred, kusinerna oh vi andra var alla i sjön och plaskade.


Och på sin första födelsedag är det såklart fest dagen lång! Älskar den här bilden, bottoms up!


 På kvällen var det ljumma vindar, kanske den vackraste kvällen på hela sommaren, på just Anders födelsedag. Grattis Anders!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis på ettårsdagen! En riktig liten partykille ser han ut som på bilderna. Hur länge ska ni vara kvar i Sverige? Ser riktigt härligt ut.

Ullis sa...

En riktigt varm och skön och glädjerik födelsedag var det😀

Channal sa...

Stora killen! Tänk vad tiden går... GRATTISKRAM!! Anna

Anonym sa...

Han blev rejält firad! Och prickade perfekt väder!

Miss Marie sa...

Karin - vi åker på tisdag, så nu är det nedräkning!

Ullis - :)

Anna - visst går det snabbt!

Brysselkakan - ja, snacka sicken tur med vädret!