söndag, september 04, 2016

Söndagssvep, 4 september 2016



God morgon första söndagen i september!


Rutig klänning från Toast är tjusigt!


Höstfint hos Monsoon!


Ullklänning är ett måste till hösten och vintern!


Åhléns har det här bäddsetet i ekologisk bomull.


Enkelt men smått genialisk är det lilla förrådet för stövlar! Visst, stövlarna kanske är lite kalla när man tar på sig dem, men man slipper åtminstone skiten inomhus!


Fantastiska tapeter med akvarelltryck!


I det här huset är mycket vitt, men jag gillar texten de har på väggen!


Hus i New England i höstskrud, vackrare kan det knappt bli!


Bovetevåfflor är ett kul alternativ till vanliga våfflor.




Jag missade att köpa Linda Lomelinos pajbok när jag var hemma! Det är ju typ den perfekta kokboken för mig. Här kan ni hitta tre av recepten i boken.


Alicia Vikander och pojkvännen Michael Fassbender såg så här kära ut på premiären av deras nya film.


Här är 4 "råd" som man som nybliven förälder inte ska lyssna på. I Stockholms stad ska syskon få rätt till förskola på heltid även när föräldrarna är hemma med andra barn. Jag måste börja lyssna på Klimatpodden, den verkar intressant! Den här boken kan man ge sin mamma och fylla i tillsammans. I november har filmen Allied premiär, med Brad Pitt och Marion Cotillard i huvudrollerna. Vill man gå på bio nu kan man se filmen Don't Breathe, som tydligen är den läskigaste filmen på länge! Inget för mig alltså... I måndags tittade jag på Sofias änglar, då hon och teamet var i Kumla och hjälpte en man att ställa i ordning huset efter att hans sambo, och mamman till deras tre barn, tagit livet av sig. Så gripande avsnitt och det är fint att se hur människor hjälper andra! Inspirerande outfits finns det här! Ha en fin söndag!

Inga kommentarer: