söndag, oktober 09, 2016

Söndagssvep, 9 oktober 2016God morgon söndag!


De här bomullsskjortorna från Boden kommer i en mängd olika mönster, och som vanligt med Boden så är de alltid det lilla extra. Jag tror min favorit är den med löven!


Animalistisk klänning från M&S.


Söt liten väska med höstblommor på, från Accessorize.


Koolabahs nya kollektion är så fin, som vanligt. På den här klänningen är Einsteins citat: "If you want your children to be intelligent, read them fairy tales. If you want them to be more intelligent, read them more fairy tales".


Miranda Kerr kör på lite nittiotalsstuk när hon är ute och reser.


Michelle Williams frisyr är verkigen perfekt för henne, både färg och form!


I filmen Borg spelas Björn Borg av Sverrir Gudnason och Mcenroe av Shia LaBeouf, borde bli bra!


Erin Fetherstons hus är fint, jag skulle gärna ha köket!


Gillar ni sötpotatis får ni testa det här receptet!


Ytterligare en variant på äppelkaka ? Varför inte!


Nu börjar julsakerna komma. L'Occitaine har en lyxig adventskalender! Den svenska landsbygden håller på att dö och ingen gör något åt det. Vi ska lyssna upp våra barns självkänsla, inte prata upp den. Filmen Ballerina är något att se fram emot för alla barn (och vuxna!). 11 tv-shower nu i höst med vacker scenografi.  Ebba von Sydow ska göra ett kungligt program på TV4. Kim Kardashian hånades efter att ha blivit rånad, men visa förståelse istället, manar den här artikeln. Har ni följt fallet med det lilla barnet som kastades av sin pappa från ett kraftverk i Jämtland? Läs den gripande beskrivningen av hur räddningstjänsten arbetade tillsammans för att rädda ett litet liv. Ha näsdukarna redo! Ta hand om varandra och hoppas ni får en fin dag!

4 kommentarer:

Ullis sa...

Tänkte titta på klänningen från M& S, då kommer jag in på Boden som du har på bilden innan😂. Blusarna från Boden är snygga, speciellt den med löven. Väskorna är ju också snygga, finns en stor brun som skulle sitta fin som julklapp😃. Landsbygden dör...... Vi gör vad vi kan för att den ska leva. Mycket snyggt och gott som vanligt. Kram.

Miss Marie sa...

Ullis - nu är det fixat! Vilken brun väska snackar du om? Du får vara lite mer precis! :)

Annika sa...

Väldigt fint, som alltid.
Första och sista bilderna är underbara!
Det där köket ja, JA TACK!! Det tar jag på stående fot.
Ha en fin måndag!

Miss Marie sa...

Annika - tack detsamma!