tisdag, november 22, 2016

Önskelista


Jag fick en chock när min syster upplyste mig om att advent är nästa söndag... what?! Det är ju typ bara mitten av november! Men så är det, advent är snart här och det betyder att julen närmar sig med stormsteg. Jag har köpt ganska många julklappar redan, men det är några kvar. Här kommer en lista som passar många åldrar!1. Termos från Corkcicle. 2. Rävring från ASOS. 3. Snygg skärbräda av Stig Lindberg hos Borarne. 4. Sängkläder från H&M Home. 5. Läckert print från en konstnär som ursprungligen kommer från Lytham. 6. Hudlotion från &Other Stories. 7. Kashmirtröja från H&M. 8. Den här väskan såg jag när vi var i York, och den är så söt i verkligheten! Här finns en och två till som inte är fullt lika juliga men minst lika fina. 9. T-shirt i ekobomull från Gina Tricot. 10. Ekologisk ryggsäck från Lapland Eco Store. 11. Hattask designad av Abigail Borg för Åhléns. 12. Jengaspel hos For Good Luck. 13. Hexagonylla från Fine Little Day. 14. Boktips från syrran och kusinbarnet, Feminism pågår, en bok som alla bör läsa! 15. En ask att fånga drömmar i, från Indiska.

2 kommentarer:

Annika sa...

VISST är det otroligt!
Fattar inte att det är dags för julen nu!
Men härligt är det.
Väskan är underbar!
Har börjat kolla The Crown nu, jädrar i gatan så bra. Besatt!! Kan inte sluta. P och jag började titta i förrgår, ligger på avsnitt 6 nu, haha.
Jadu, vilken SERIE och så fint också att jag får lära mig en del via den.
Önskar dig en fortsatt fin vecka och en härlig helg!!

Miss Marie sa...

Annika - härligt med jul! Och ja, visst är väskan fin, jag blev kär i den! The Crown har vi precis tittat klart på, mycket bra! Skådisarna är verkligen perfekta, och som du säger så lär man sig en hel del också!