måndag, december 05, 2016

Jul I LythamLytham har klätts i julskrud och vi har haft flera dagar med minusgrader på morgonen, så nu börjar jag komma i julstämning!


Älskar när julbelysning ser ut som små stjärnor!


Suddigt, men där är mina killar!


Vet ni vad som går och går men aldrig kommer till dörren? Anders!


Jag hade typ nästan glömt hur jobbig den här perioden är, när han bara är överallt och överallt och överallt! Det gäller att ha koll! 


Sa jag överallt?


 Stora granen på torget, så fint!

5 kommentarer:

Madeleine i USA sa...

Jättefina bilder. Mysigt med jul. Har ni kallt?

Annika sa...

FINT!!! Och juligt.
Vet du, när K var i Anders ålder mellanlandade vi på Heathrow efter en enorm storm över Atlanten (vi skulle gått ner på Island egentligen). Iom det hade jag 7 timmars väntan tills planet till Sthlm skulle avgå. OCH en 18 mån unge. Hon bara sprang, sprang och sprang. OCH jag fick jaga. Fick hjälp av en jättestnäll svensk kille till slut, han fikade med oss, lekte med K och var allmänt ett stöd. Tackade honom i Aftonbladet sen, haha. Du vet bland tack-notiserna.
Så ja, ett barn i den åldern har verkligen spring i benen!! OJ oj.
Anders är såååå gullig!!
Åker du hem i jul?

Miss Marie sa...

Madeleine - jättemysigt! Ja, det har varit minusgrader några mornar och så några få plusgrader under dagarna, så inte kallt med svenska mått mätt men med engelska! :)

Annika - haha, ja, spring i benen har de allt! :D Vi åker hem den tjugoandra och då är maken med, så vi kan springa tillsammans! :D

Ninnie sa...

Å, så fina och julmysiga bilder du bjuder på! Jo, man börjar allt längta till julen nu...!

Miss Marie sa...

Ninnie - ja, nu börjar det kännas bra! :)