fredag, september 29, 2006

Så var det helg igen

Vad skönt det är med helg! Kan behöva en liten paus från allt polskt, indiskt och engelskt (kan ju bli svårt när jag bor här, men iallafall).

Måste kanske skjutsa grannie söderöver imorgon, men har inte så stor lust med det. Måste (många måsten här, ska kanske lyssna på Teri Hatcher och försöka sålla bort alla måsten i livet) skaffa engelskt bankkonto, skaffa national insurance number, fixa mobilen och skaffa jobbskor. Gärna igår, typ. Men ALLT i England (jaja, nästan allt iallafall) stänger halv sex, och jag slutar jobbet fem. Tack för den liksom.


Titta här vilken fin utsikt jag har vid lägenheten! Ibland är England inte så dumt...


Dagens idiot: En firma som vi samarbetar med håller på med remortgaging (alltså belåna sitt hus för att få ut mer pengar), och en av deras medarbetare höll ett föredrag om hur det funkade, och berättade att man även kunde belåna lägenheter, båtplatser (vid Themsen till exempel, funkar nog inte så bra med Sottern) och annat smått och gott. Efter fem minuter räcker Abadohla upp handen och undrar:

So, can you remortgage houses too?

Att vissa bara orkar...

1 kommentar:

Anonym sa...

Mmm ju mera du kommer jobba och ju mera helg du jobbar så uppskattar du helgerna mer o mer!! LOVAR!! Så inderbart med ledig helg! /Sis A