söndag, oktober 01, 2006

Så det blev en liten tripp söderöver, men det var helt okej. Blev lite skor också, men de resterande måstena får vänta, finns ju flera dagar här i livet (eller nåt).

Har just badat i ett enormst mysigt bubbelbad, älskar bubblor! Och nu är det snart dags för BBC:s Jane Eyre, mycket bra serie, nåt för er i Svedala att vänta på.

Efter begäran så är här en liten bild på lägenheten, det är loungen, med utsikt mot vattnet och med balkong. Mysigt, mysigt.



Så var det dags för en ny vecka då... Men om ni vill ha nåt att le åt så här på söndagskvällen, så är det bara att följa länken (tiger hittade den såklart).
http://www.snabbstart.com/film/85eaaf119b

3 kommentarer:

Tiger sa...

faaan va fint ni har'e! ser ju nästan inte engelskt ut, underbart ;)

Tiger sa...

just de, de va ju de ja skulle säga! har du sett att stackars lucy in LA mår dåligt?!?!? :( blev alldeles tårögd nästan. sök på lucy in LA, nothing to hide. riktigt trist va elaka människor i världen kan ställa till me....

Miss Marie sa...

ja, man kan knappt se att det ser engelskt ut, bortsett från heltäckningsmattan! blir inget chokladätande (iaf inte så Mike ser!) i den soffan heller... :D ska kolla in lucy nu!