måndag, februari 19, 2007

Jag har gått från att håna Brittan till att genuint tycka synd om henne! När du ser henne utan hår (på inlägget här nedan nånstans) och på den här bilden med kycklinggul peruk, vill du inte bara bjuda henne på te och chokladkaka, krypa upp i soffan och kolla en chickflick, prata strunt och gråta en skvätt and tell her that everything is gonna be allright..? Så känner jag iallafall!


En annan jag tycker synd om är Beckhams son, Romeo. Den lilla stackarn har ju epilepsi, något som inte direkt blir bättre av att paprazzos omringar dom och tar kort hela tiden. Så vad gör mamma Victoria? Jo, hon tar med pojkarna till Disneyland, och självklart har hon sina vanliga accessoirer; höga klackar, stora solglasögon, putmun och en drös med blixtrande paparazzos med sig... Vilken bra, omtänksam mamma hon är.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hon lider ju kanske av förlossningsdepression skriver de i svenska tidningarna... usch va hemskt! Stackars Romeo. /Sis A

Anonym sa...

Jag tycker också otroligt synd om Britney, hon lär ju må jättedåligt. Inte lättare för henne när hela världen följer hennes liv heller. Stackare!