tisdag, november 20, 2007

Russian Collection

Finaste nagellacken kommer utan tvekan från OPI. De har så grymt många nyanser att välja mellan, så många att det ibland blir svårt att väjla exakt vilken nyans man vill ha! =) Dagens lyxproblem kanske.

På hösten/vintern tycker jag det är väldigt snyggt med röda och mörka nagellack. Det blir en snygg kontrast mot blek hud. Jag gillar deras nya kollektion Russian Collection, där de har en hel massa snygga nagellack!

6 kommentarer:

Millan sa...

Ja jag har faktiskt fatt upp ogonen for morka nagellack nu. Har alltid tyckt att det var lite for damigt forrut men nu tycker jag att det ar lite roligt faktiskt. Kanske haller det pa att bli en dam av mig trots allt?

Sag forresten din bild pa den upp och nedvanda granen. Helt underbart! Jag sag dem i John Lewis julkatalog. Skitful!! Jag tror inte att det kommer sla igenom har!

Miss Marie sa...

millan - ja, dags att bli dam nu, fast inte gammal såklart! :)

och ja, vi får hoppas den uppochnervända granen inte är här för att stanna - det skulle vara det yttersta beviset för engelsmännens kassa smak! :)

Annika sa...

JA!!! OCH BRA KVALITET!!! Det är det bästa lack man kan köpa, tycker jag.
Gillar även MAC!
Brukade ha röda, mörka naglar nästan varje dag i flera, flera, flera års tid. Nu har jag lagt av, men kanske ska jag börja igen. Det är ju så snyggt!!

Desiree sa...

Jag älskar OPI också och just The Russian collection ser så fin och frestande ut. Tror att jag kanske ska inhandla ett eller ett par lack ur den serien till jul.

Tiger sa...

Midnight in Moscow va en fin nyans. Tyvärr känner jag mig ofta som en (rysk?) hora i mörkt nagellack. Saknar mina fina naglar jag hade en gång i tiden, men mitt yrkesval har satt stopp för det. Och nagellack. Kul va? Så det blir pojknaglar för mig nuförtiden. Sexy. Not. :)

Mie sa...

Nu blev t o m lata jag sugen på att måla naglarna;)
Tycker det är svårt att få till det så det varar:(