torsdag, januari 17, 2008

Arn

Idag blev det bio, närmare bestämt Arn, och jag måste säga; me likey! Men själva Arn me not likey så värst mycket, han har typ bara ett uttryck i ansiktet hela filmen igenom (och det är en lååång film!) och hans älskade Cecilia har typ fem meter löshår, vilket inte ser så värst trovärdigt ut! Men överlag var det en bra film och jag vill absolut se mer av den. Coolt med en svensk film med så bra foto, för att inte tala om alla fina kläder! Det är lite för mycket blodsprutande och avhuggande av kroppsdelar, man jag antar att det finns dom som går igång på det också... Sista delen av filmen satt jag och tänkte på att Fanny Risberg, som spelar blivande drottning Cecilia Blanka, måste vara Sveriges vackraste kvinna! Overkligt snygg.

3 kommentarer:

Millan sa...

Ja den filmen ar jag ocksa sugen pa att se!! Jag brukar tyvarr oftast bli lite besviken pa Svenska filmer. Jag far ibland en san dar riktig hemlangtan och da brukar jag kopa hem en svensk film att kika pa.. men de lever sallan upp till mina forvantningar. Den senaste tex Hotet som var riktigt dalig!
Hur som helst har jag hort mycket bra om just Arn sa den ska jag se i framtiden nar den kommit pa dvd!!

Miss Marie sa...

millan - ja, svenska filmer kan ju inte riktigt mäta sig med engelska, amerikanska eller franska, men denna var faktiskt bra! tänk typ gladiator fast på svenska (o lite sämre o utan russell crowe! =)

Scrapsystrar sa...

Åh Arn är ju sååå bra! Till skillnad från dig tyckte jag att "själva Arn" var riktigt bra. Att de tagit någon okänd så att man verkligen tror att han är Arn om du förstår vad jag menar.:-) Längtar redan till nästa film. Ha det gött! /ÅsaB