tisdag, januari 29, 2008

Look a Like


Får ni någonsin höra att ni liknar en kändis? Jag kan ju inte påstå att det händer ofta, men det har hänt några gånger! I England tycker folk att jag liknar Cat Deeley (för i Sverige vet ingen vem hon är!) och jag har även fått höra att jag liknar Kate Winslet. Jag klagar absolut inte, för båda två är absolutely gorgeous, men jag skulle ju knappast beskriva mig själv som att jag liknar Kate Winslet. Jag tror nog folk skulle bli lite besvikna då. :) Ja, jag har inga förhoppningar att likna den air-brushade versionen av Kate, så då är det möjligen looken au naturelle.
Liknar ni någon kändis?

3 kommentarer:

Tiger sa...

Okej. Jag tänker ge dig lite självinsikt. Du är INTE lik Kate som hon ser ut till höger. Däremot är du lik vänster-Kate. Och du, den bilden må vara airbrushad MEN hon är fasen mer lik den bilden än den till höger på majoriteten av alla bilder man ser på henne. O samma gäller med dig. Majoriteten av alla ggr jag sett dig har du varit lik vänster Kate. HögerKate har du sett ut som max 5 ggr, o då har du typ varit sjuk o haft hemlängtan, eller nåt! ;) LOVE YOU, and you're GORGEOUS!

Miss Marie sa...

haha, tack för det, älskar dig också! :D

Scrapsystrar sa...

När jag bodde i England fick jag ofta höra att jag var lik Martine McCutcheon (Eastenders & Love actually). Det var ju oftast ute på krogen då förstås och folk hade väl sina "beergoggles" på...:-D
Inte helt fel att vara lik Cat och Kate! ;-)
//Katarina