onsdag, februari 13, 2008

Dreaming

Jag skyller på att jag är lite färgad av allt bröllopssnack runt mig. Det är kompisar som ska gifta sig och kompisars kompisar som ska gifta sig och mitt i allt sitter jag och diskuterar mer än gärna outfits och vilka färger som matchar bäst. I mitt ena sidan av mitt huvud samlar jag på mig information som kan vara nyttig inför mitt eget bröllop (när det nu blir av) och i andra hjärnhalvan drömmer jag upp fantasioutfits som jag skulle bära om jag var gäst på ett bröllop i vår/sommar.

Beige känns oftast tråkigt, men jag tycker själv jag har lyckats sjukt bra i den här kombinationen! =) Klänningen blev jag väldigt förälskad i, men den är kanske lite väl elegant för ett svenskt bröllop? Vi brukar ju vara lite, ehum, low key (som till exempel kronprinsessan Victoria som brukar ha vanlig tofs vid bröllop! Det borde vara förbjudet!). Jag skulle välja de lågklackade skorna, eftersom jag blir två meter lång med klackar och får skavsår så fort jag ser dom, men om jag kunde skulle jag nog välja de högklackade. (FIY, lågklackade skor får enbart bäras av människor över 1,75 vid festligare tillfällen, resten måste ha minst 2cm klack, basta!) Visst ska man glittra till det lite också? Jag är inte riktigt för så mycket matchy-matchy, utan jag vill helst att det bryts av med åtminstone olika nyanser och material. Snöflingan glittrar magiskt vackert, och jag tycker rökkvartsringen var så cool och maffig, och örhängen prinsessaktigt söta. En sjal är ju ett måste på svenska bröllop, och i vanliga fall skulle jag nog bryta av med en annan färg, men jag tycker det kan var riktigt snyggt att ha samma färg men i olika nyanser (viktigt!). Blir lite mer levande då. Jag har kommit på att man oftast behöver en större väska än man tror vid bröllop, för både kamera, huvudvärkstabletter, extra strumpbyxor, plåster, puder, läppglans, plånbok och mobil måste få plats, så jag tyckte den här väskan passade bra. När det glittrar och är elegant på andra ställen är det snyggt att ha en mer avslappnad väska.

Nu ska jag återgå till att förbereda min essay och presentation för engelskan nästa onsdag. The history behind the beach protection. Exciting indeed!

5 kommentarer:

Sara sa...

Snyggt! Jepp, vi som är knappa 160 cm får ha hur höga klackar vi vill, och glitter kan man väl aldrig få för mycket av? ;)

Desiree sa...

Den beiga klänningen här var riktigt snygg. Den skulle nog passa utmärkt till ett bröllop. Guldfärgat är ju också fint och det passar ju även bra till olika beiga toner om man gillar det. Jag är helt med på din linje om att det ska vara glitter, galmour och finklätt på bröllop. Det är ju kul att få tillfällen att äntligen klä upp sig en smula.

Scrapsystrar sa...

Vansinnigt vacker klänning! Kul att se dessa färger, körde också något liknande på bröllop förra året. Håller med om att folk som inte når upp till 1.70-sträcket ska ha klack, annars hör man ju inte vad de säger där nere på marken.;-)/Åsa (1.73cm lång)

Miss Marie sa...

sara - håller med, glitter kan man aldrig få för mycket av! =)

desiree- visst är det roligt med tillfällen då man verkligen får göra sig fin! det händer ju tyvärr inte alltför ofta!

åsa- nej, man måste ju ibland nästan gå dubbelvikt för att höra vad dom där nere säger! =)

Tiger sa...

"The history behind the beach protection." Skriv om bitch protection istället. Mycket mer intressant! ;)