onsdag, februari 06, 2008

Fint!

Det bor en liten skata inom mig, som gillar allt som glittrar och glimrar! :) Dessa underbara ringar kommer alla från QVC, som är en shoppingkanal som finns i UK och USA. I Sverige vet jag inte ens om det finns ringar som dessa? De finns iallafall inte på Guldfynd med mera, för där ska allting vara så diskret (och tråkigt) som möjligt. Boooring!

Används förresten andra stenar än diamanter till ringar i Sverige? Missförstå mig inte, jag har inget emot diamanter (!), men andra ädel- och halvädelstenar kan ju vara lika fina. Dessa stenar har kvarts, ametist, peridot, tanzanite, aquamarine och några små diamanter här och där. Och prisvärda är de också! Jag gillar verkligen när det är lite gammal stil på ringar, lite vintage liksom, det tycker jag (oftast) är snyggare än moderna tappningar. Kanske förresten är dags att börja skriva önskelista snart? 25-årsdagen närmar sig med stormsteg... :)

2 kommentarer:

Annika sa...

Jo, bling-bling i ringar och annat kan man ju hitta lite överallt i USA. Gillar cocktail-ringar, har en del själv. Men på vänstra ringfingret sitter trista, men hederliga, diamanter ;-)
JAPP, skriv nu en önskelista där en cocktailring står överst!!!

Miss Marie sa...

annika - ja, på mitt vänstra ringfiner så finns också en diamant, så jag klagar inte! tycker bara att det finns så många fina halvädelstenar som är underskattade!

min önskelista blir lååång :D