fredag, april 25, 2008

Fina Bilder

Ser det inte harligt ut? Audrey Hepburn ar ute och cyklar och hennes namn star till och med pa cykeln! Klassiskt. En riktig Audrey-outfit med de korta byxbenen, ballerinas och armlos skjorta. Och saklart ett rutigt huckle. Tank om jag kunde se sa snygg ut i paskkarringshuckle!Shalom Harlow ar jattesnygg i reklam for juvelbutiken Tiffany & Co. Underbart foto och lika underbar klanning och frisyr.
Och visste ni att var egen Izabella Scorupco varit modell for Tiffany&Co? Det visste inte jag iallafall. Fotot ar inte lika fint som Shaloms ovan, men det ar en valdigt rofylld bild. (Jag gillar Izabellas lugg ocksa!)
Nicole Richie gor sin basta 60-talslook. Ursnygg tupering och jattesott prickigt harband. De gigantiska solglasogonen passar henne verkligen, men skulle fa de flesta andra att se ut som aliens. Jag gillar att Nicole vagar ta ut svangarna lite!
Jag tror inte jag har sett en bild pa Gwen Stefanis brudklanning forut, iallafall inte i helfigur. Den ar designad av John Galliano och ar verkligen fantastisk. Jag gillar nar brudar vagar ha lite farg i sin brudkladsel och det inte vara ar vitt, vitt, vitt sa langt ogat nar. Det blir ju onekligen mer intressant med farg, som har. Underbart.

5 kommentarer:

Sara sa...

Så himla snyggt! Jag blir lite inspirerad av alla de här bilderna... Och jag tycker också att det är snyggt med brudar i fÄrg!

Miss Marie sa...

Visst ar det inspirerande bilder! Vackert.

Tiger sa...

SJUUUKT SNYGG! SÅN VILL JAG HA!

Miss Marie sa...

menar du brudklanningen da eller? snygg ar den.

Desiree sa...

Verkligen fina bilder. Jag hade inte sett denna brudklänning tidigare. Nicole var verkligen snygg i den där 60-tals looken. Jag visste inte heller att Isabella gjort reklam för Tiffany.