söndag, september 21, 2008

Fundringar

Nu har det inte varit något bröllopssnack på tio inlägg! Dags att ändra på det. Här är lite som jag funderar på:
Hur svårt kan det egentligen vara att binda en brudbukett? Det kan ju inte vara svårt, eller hur? Några blommor, lite floratejp och band och sen kaching har man en brudbukett. No big deal, eller?
Jag skulle vilja sy löpare att ha i mitten av borden. Men i vilken färg och vilket tyg? Och när ska man börja med sånt egentligen? Och hur långa är borden?
Hur mycket energi, tanke, pengar och ork ska man egentligen lägga ner på inbjudningar, program och namnlappar? Och var kan man trycka dom för att få dom som man vill?
Jag gillar såna här ringkuddar, där vigselringarna ska vara. Men enligt engelsk tradition ska best man bära ringarna, och på något sätt så har jag svårt att tänka mig att Engelsmannens best man vill gå runt med en liten kudde. Det är ju liksom sötare om ringkudden bärs av ett litet barn, till exempel.
Hur ska jag egentligen kunna hitta snygga smycken att ha? Jag skulle vilja ha ett par ljusblå örhängen, och jag har en ganska specifik ide hur de ska se ut... men var kan man hitta dom? Inte helt lätt.
Och på tal om smycken; hur ska jag någonsin kunna bestämma mig för en vigselring! En ring som jag ska bära varenda dag för resten av mitt liv! Den ska matcha alla kläder och alla andra accessoarer som jag har, i resten av mitt liv. Hur kan jag veta vad jag kommer gilla om tio år? Det var så mycket enklare med förlovningsringen, där fick jag den ring som Engelsmannen valde...

5 kommentarer:

Sara sa...

Ja det där med vigselring verkar ju onekligen liten knepigt. Kanske ska designa en själv? Om man nu har nån aning om hur man vill att den ska se ut...För övrigt är tanken på en best man bärandes på en liten ring-kudde väldigt rolig ;)

Anonym sa...

Jag tycker absolut att ringarna ska ligga på en kudde! Men jag skulle nog lita på att lilla blomsterflickan tar bättre hand på ringarna än best man ;)

Miss Marie sa...

sara - jag har funderat på det, men måste ju ändå fundera ut hur jag ska få den som jag vill ha den! =) inte helt lätt. o undrar om best man ens vågar säga nej om jag föreslår ringkuddarna? :D

hemligt - antagligen! =)

Anonym sa...

Den på bilden är snygg, har alltid varit min drömring./ullis

Miss Marie sa...

ullis - visst är den fin! skulle passa bra till min ring...