måndag, oktober 20, 2008

Loppisfynd


Jag skrev ju att jag var på loppis för ett tag sedan, och självklart måste ni få se vilka fynd jag gjorde! Här ovan är en jättesöt liten godisskål som jag redan fått beröm för! Jag gillar den mycket.
Mitt huvudsakliga mål för loppisutflykten var att jag var på jakt efter en golvlampa att ha vid soffan, och jag fann en! Inte direkt i superskick eftersom lampskärmen har sett sina bästa dagar, men med en ny lampskärm så tror jag att den kan bli kanon!Mitt favoritfynd är den här lilla söta lampfoten som nu pryder sin plats vid mitt fönster. Jättesöt och väldigt annorlunda! Jag gick därifrån 150 kronor fattigare - inte ens IKEA kan slå de fyndpriserna! :)

Sen måste jag bara visa ett fynd jag gjorde förra gången jag var på loppis, nämligen denna gigantiska rosa vas. Och självklart måste man ju matcha blommorna med vasen, gör inte ni det? ;) Kärleksört matchar perfekt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Alltihop är ju jättesnyggt. Bra köp/ullis

Anonym sa...

Vilka fina saker! jag vill oxå gå på loppis, det blev inte alls så mkt loppis i sommar som jag hade tänkt mig:( det får förhoppningsvis bli mera sånt nästa sommar!

Desiree sa...

Jättefina fynd. Den rosa vasen var verkligen vacker och du har också lyckats plocka en bukett som matchar den väldigt fint. Fina lampor. Kul med lite annorlunda och vackra lampor.

Lisa Christensen sa...

Visst ær det kul nær man fyndar! Blir sjælv sugen att gå på loppis, men har før nærvarande inget stabilt hem att køpa saker till...

Tiger sa...

Åh! En sån skål har vi haft som godisskål hela min uppväxt! :D