söndag, januari 18, 2009

Helgen

Syrran fyller tant idag (sorry! ;)) så igår hade vi kalas! Som synes fick hon hjälp med paketöppningen, och det var väl tur det eftersom hon hade händerna fulla. Grattis Syrran, hoppas du haft en bra dag!
Eftersom hon var upptagen med andra gratulanter idag så spenderade vi dagen vid sommarstugan. Isen var fortfarande tjock, trots några dagars mildväder. Men idag var det inte milt! Inte många minusgrader men kallt ändå! Så vi gick och vi sparkade. Andra åkte skirdskor. Medan vissa lyxade till det i varm åkpåse och pulka.Och andra satt och pimplade och värmde sig med en liten eld på isen. Efter det var det väldigt skönt att komma in i värmen och äta våfflor med grädde och jordgubbar!

3 kommentarer:

Desiree sa...

Låter som en helt underbar dag först med en härlig skridskotur och sedan in i värmen för våfflor. Sofia ser så härlig glad och rosig ut.

Annika sa...

Vilken härlig vinterdag! Ser verkligen helt underbart ut!
"Fyller tant"? 30 då eller...?
AAAwwwwww....neeeääähj!! :-)

Miss Marie sa...

Desiree - ja, verkligen en härlig dag! Sofia blev rosig både av den kalla luften och jordgubbarna som vi åt till våfflorna! :)

Annika - Jamen 30 är väl tant? ;)Men självklart när jag fyller 30 så kommer tantsrecket ha flyttat sig till 40, och sen 50 och sen... :D