måndag, februari 16, 2009

En underbar vinterhelg

Det är ju så här vintern ska vara! Hela helgen har varit alldeles underbar! Klarblå himmel, solsken, några minusgrader så att snön som kommit tidigare ligger kvar. Alldeles underbart. På lördagen gick vi på promenad på sjön och hundarna lekte vilt i snön! Max åkte pulka och somnade bakom mammas solglasögon. Sötnosen där.
På söndagen drog vi på oss längdskidorna och åkte ut på sjön. En vänlig själ hade skidat upp ett spår som vi kunde följa. Vi hann också med en liten paus på en liten ö och gjorde upp eld för att grilla korv! Det finns väl inget godare än grillad korv när man är utomhus? Dom här bilderna är tagna med min mobil, men visst känner ni hur härligt det var ändå? :)

4 kommentarer:

Annika sa...

Vilka helt underbara vinterbilder. det är ju just sådär jag vill ha det här och nu!
Underbart att få gå på isen sådär, eller åka skidor. Vilken frihet!!!

Ninnie sa...

Underbara, Härliga, Vita vinterbilder!
Om vintern vore sån här lite oftare här skulle t.o.m. jag tycka om den här årstiden!
Vi har också haft kanonfint väder, vi var ute på en sjö i lördags och undrade varför vi inte kom på att ta skridskorna med...?! Men det gick bra att promenera också.

Desiree sa...

Jätte härliga bilder Marie! Du får mig att längta till snölandskap och vinter igen. Jag skulle gärna dra på mig skidorna och åka. Det var jätte länge sedan jag åkte långfärdsskidor. Hundarna verkar ha haft det riktigt kul och lilla Sofia är så chick och fin i sina solglasögon ordentligt nedbäddad i pulkan.

Anonym sa...

Nej det är ju lilla Max i pulkan ;) ja vi hade n underbar helg!! Så här ska en vinter vara. Hoppas att kidsen får uppleva det många år framöver!!