måndag, februari 02, 2009

Shopping!

Ok, de här bilderna är ju inte direkt de bästa jag har publicerat på bloggen, så jag ber er ha överseende med det, men min mobil tar inte bättre kort än så här! Men jag är ju iallafall tvungen att visa den färgkaskad som finns på Monsoon! Vi var på Cheshire Oaks outlet village idag och letade kostym till Engelsmannen och självklart var jag tvungen att ta en sväng förbi Monsoons outlet där det var rea på rean och bara en massa fynd! Två klänningar blev det för min del och sen lite till mamsen som krya-på-dig-present, så nu vet du det!
Som sagt, inte någon bra kvalité, men ni ser ju ändå alla vackra färger som fick mig att känna vårkänslor trots att det snöar här utanför!Här är Monsoons brudklänningar på outleten. Priset startade på £35 på rean. Riktigt bra pris på brudklänningar!Och finast av alla var den här till höger, i sidenchiffong med volanger. En ljuvlig bakelse!Mer färg. Och blommor!
Primark visade också färg i sitt skyltfönster. De vill att vi ska färgglada jackor! Snyggt säger jag!Rosa jacka och mintgörn väska... åttiotalsvibbar någon???

5 kommentarer:

Anonym sa...

wow wow wow jag vill dit o shoppa NU!!! Ta hit alla färgerna till Sverige!! Underbart!!

Anonym sa...

Love you:)Underbara färger./ullis

Desiree sa...

Oj vad mycket fint att välja bland. Kul att få se bilder. Jag skulle gärna besöka Monsoon någon dag för de verkar ha mycket snyggt som man fastnar för. Härligt med alla färger också.

Tiger sa...

Snällt att du glömde mig hemma... Hrmpf.

Annika sa...

Varför har inte vi Monsoon här för? Verkar vara en helmysig affär med MASSOR av kläder!!!