onsdag, april 15, 2009

Blommor

Ni kanske har märkt att jag gillar blommigt? Tycker det är så fiiiint! Antar att det är engelska damen i mig som pratar? Iallafall, var inne på Lindex igår och där har de mycket blommigt! Min favorit är storblommiga kappan till vänster, hur snygg är inte den? Kanske inte har så många användningsområden, men vad spelar det för roll? Det är blommigt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej

Nu tar jag en jättechansning, men jag måste bara fråga om du vet vad banden man har på en skönhetstävling heter. Det sidenband man ser vilket land personen representerar. Om du vill får du mer än gärna svara mig på isabelle.olbrant@h-1.se

Skulle vara otroligt tacksam om du vet och vill hjälpa mig!

Ha en fortsatt bra dag´

MVH
Isabelle

Desiree sa...

Det var minsan rejält blommigt här. Kappan tyckte jag var fin fast kanske lite väl stora blommor för min smak. Hade gillat dem lite mindre.

akira sa...

Åååhh jag vill vårshopppa lite. Men efter gårdagen och dagen utlägg vetefan om det blir så denna månad... *butter* Men blommigt är inte riktigt min grej!

Miss Marie sa...

Isabelle - tyvärrn har jag ingen aning! skulle gissa på banderoll, men det finns säkert ett bättre ord för det. hoppas du finner svaret snart! :)

desiree - ja, jag förstår att inte alla gillar så här stora blommor, men jag tycker det var urläckert!

akira - nej, jag vet att du inte gillar blommigt! :)