torsdag, april 23, 2009

Lugg

Jag gillar verkligen Jennifer Lopez frisyr här! Jag är väldigt svag för lugg och tycker det är jättesnyggt, till och med på mig själv! Men grejen är att min lugg aldrig ligger som den ska. Jag har världens rakaste hår, I kid you not, men såklart har jag virvlar vid luggen så varje gång jag klipper lugg blir jag så fruktansvärt trött av den eftersom den står åt alla håll. Så det slutar med att jag låter den växa ut. Och sen lagom när den växt ut har jag glömt hur jobbigt det är med lugg så jag klipper lugg igen. Och så fortsätter det.

Nu har luggen växt ut, och när jag ser Jennifer Lopez lugg så vill jag också ha! Men jag VET att det är skitjobbigt med lugg och min kommer inte se så snygg ut som Jennifers. Undrar förresten om hon har extensions i luggen? Den ser ovanligt tjock ut. Jag skulle gissa på det. Men snyggt är det i vilket fall som helst!

1 kommentar:

Maria sa...

Jag är också galen i luggar och tycker jättemycket om den på Jennifer Lopez! Har aldrig haft lugg o vet inte om jag ska prova. Hur lång tid måste man spara för att den ska växa ut igen ? :/