söndag, juli 26, 2009

Diamonds Are a Girl's Best Friend

Bruden gillade smycken. Väldigt mycket. Därför var det ingen större överraskning att smycken, självklart tillsammans med brudbuketten, var högsta prioritet för bruden. Redan innan hon hade bestämt brudklänning så visste bruden vilka smycken hon ville ha. En djup v-ringning på klänningen var ett måste, eftersom hon hade hittat ett halsband med ett ametisthänge som hon tyckte var väldigt vackert. Ametisten var stor, droppformad och omgiven av pyttediamanter. Det såg lite vintage ut och passade bruden perfekt. Och så passade det ju perfekt till örhängena som Engelsmannen hade gett henne i julklapp året innan, de med rosa safirer och diamanter. Bruden visste att hon inte ville ha matchy-matchy smycken, men ville att de ändå skulle passa ihop. I hennes smyckeskrin fanns också en ring, även det en present från Engelsmannen, med ljust rosa morganit, ljust blå akvamarin och pyttediamanter. Som synes gillade bruden pasteller!

Bruden gillade också sina ringar på vänster hand. Hon hade blivit så van vid förlovningsringen med en solitär diamant, så när hon nu tittade på sin vänstra hand blev hon alltid lite förvånad över allt glittrande. Inte för att hon klagar, no sir. Diamonds really are a girl's best friend. ;)

to be continued...

2 kommentarer:

akira sa...

Hela ditt bröllop var planerat in i minsta detalj. Inte så att om nåt skulle gå fel så skulle allt gå åt skogen,utan jag menar alla små detaljer... smycken utsmyckningar, buketten, våra blommor, barnens blommor, matching matching... det var sååå fint ska du veta! Dina ringar är lite ut över de vanliga svensson ringarna. De är urthusiga!!!

Miss Marie sa...

akira - tack! :)