måndag, juli 20, 2009

Rain on My Parade

En nervös, men glad, brud är klar och redo att åka till kyrkan. I förgrunden skymtar blomsterflickan Sofia och i bakgrunden ser man den räddande ängeln Tiger, som var lugn och fin när alla andra var stressade. Alla brudar borde ha en Tiger när de gör ordning sig på bröllopsdagen, som tigerbalsam på en stressad brud. Himlens portar stod på vid gavel så det regnade hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen. Bruden hade lockar i håret när hon lämnade huset men efter några steg utanför huset hade hon inte bara rakare hår utan också ett fotavtryck på klänningen. Ja, det var troligen hennes eget fel, men eftersom det var hennes stora dag tordes ingen säga emot henne. Men bruden var ändå vid gott mod, hon visste att hennes blivande man och livs älskade inte skulle bry sig om ett fotavtryck på klänningen. Möjligen skulle hennes blivande svärmor bry sig, men det brydde bruden sig inte om. Man har bara så kul som man gör sig, och om man skulle bry sig om små fläckar på klänningen, ja, då skulle man ha fått huvudvärk långt innan festen var slut (och det berodde inte bara på champagnen!). Bruden sände en tanke till sin ömma moder, som hade lagt ner åtskilliga timmar på att sy klänningen, och skämdes lite för att ha klivit på klänningen. Men vem bryr sig egentligen om hår och klänning, när man är på väg till kyrkan för att bli fru och förkunna att man har hittat sitt livs älskade och vill kämpa för att leva resten av livet tillsammans? Inte den här bruden iallafall.

to be continued...

6 kommentarer:

Ninnie sa...

Å, men GRATTIS på er stora dag!!!
Jag tror säkert det blev en helt underbar dag för er, trots regn. När vi gifte oss (firade bröllopsdag häromdan, den 18/7) ösregnade det HELA dagen, men de säger att man blir lycklig av regn på sin bröllopsdag. Och jag undrar om det inte stämmer, för jag är fortfarade lika lycklig och kär i man som för 22 år sen...!
Ja, och jag önskar er ALL LYCKA hoppas ni får MÅNGA lyckliga år tillsammans!!!!

Sara sa...

Stort grattis! Och regn i brudkronan betyder lycka, glöm inte det!

Desiree sa...

Superskoj att få höra lite mer om eran stora dag. Du ser ut att vara både en strålande vacker brud och en mycket lycklig brud trots lite regn, ett fotavtryck på klänningen och några lockar som inte höll sig på plats. Ser fram emot fler glimatar och berättelse om eran dag. Supergrattis än en gång.

akira sa...

Du var så vacker älskade syster!! Det var en underbad dag vi fick dela med er!!

Miss Marie sa...

Ninnie - vad bra, då har vi ett bevis på att det kan gå bra! :) och tack för lyckönskningarna!

Sara - vi kommer leva lyckliga tills vi är 150! :)

Desiree - tack! jag var otroligt lycklig och glad, märkte knappt regnet!

Akira - tack detsamma!

tiger sa...

Det var inget annat än en ära att få vara delaktig i världens vackraste dag. Du anar inte hur mycket lyckliga minnen jag bär med mig från helgen med er.

Ni är vackra människor!