tisdag, september 29, 2009

Bakom kulisserna

På vår bröllopsdag hade vi de bästa medhjälparna. Mina systrar var tärnor och mina syskonbarn var näbbar. Max och Sofia var den perfekta distraktionen för ett brudpar som inte var helt bekväma med att ensamma stå i fokus denna stora dag. När jag, min pappa, systrar och syskonbarn gick in var de flesta ögons på Sofias och Max stapplande steg, och jag kunde oroa mig i fred för att snubbla på mitt släp. Max och Sofia var inte ett dugg nervösa utan traskade glatt på. Visst, det gick lite långsamt, så Engelsmannens pappa, som spelade ingångsmarschen, fick spela om slutet några gånger, men jag tror ingen märkte nåt!Och väl framme vid altaret, när vi med darrande röster skulle säga våra löften, bestämde sig Sofia och Max för att ta av sig sina skor. Engelsmannen och jag hade bara ögon för varandra och märkte inte ett dugg av vad som hände bakom oss. Det enda som avslöjade att någonting hände, var prästens flackande blick.Så till slut fick morfar gå fram och samla in odågorna! :) (Märk väl skorna i händerna! :)) Och jag och Engelsmannen märkte inte ett dugg! :)
Jag gillar verkligen de här bilderna. De är inte av särskilt bra kvalité och ingenting man direkt sätter upp på väggarna, men de visar något som vi var helt omedvetna om under dagen. Och alla andra bilder fokuserar på oss, när vi avger löften och byter ringar, men här är det våra medhjälpare som är i fokus. Och det är också något att minnas! :)

10 kommentarer:

Annika sa...

Nämen vad gulligt!
OCH visst är det ngt att minnas!

Anonym sa...

Jag märkte ingenting med musiken =)
Och visst är det något att minnas att näbbarna var lite busiga och tog uppmärksamheten en liten stund =)

/Pernilla

Desiree sa...

Åh vilka söts små brudnäbbar Max och Sofia var. Kul med action bilder där man ser sådant här. Det var nog lika bra att ni inte märkte av något. Vilka busfrön! Vilka fina klänningar tärnorna hade. Hittade du dessa klänningar i Sverige eller England?

Miss Marie sa...

Annika - det är verkligen något att minnas, särskilt som jag inte hade någon aning om det själv!

Pernilla - jag märkte heller inget med musiken, bara Jake som sa det efteråt, det hade tagit ungefär dubbelt så lång tid som vi hade övat i kyrkan innan... :) Och det var sjukt skönt att all uppmärksamhet inte var på oss hela tiden!

Desiree - jag tror inte det hade varit något som hade fått mig att märka något, jag var helt inne i mitt! :) Tärnklänningarna hade tärnorna själva hittat, men på min favoritaffär Noa Noa! De fick fria händer, men de vet vad jag gillar! :)

Lisa Christensen sa...

Kul att se bröllopet ur barnens perspektiv! Ni ser jättefina ut! Vill också ha ett bröllop när jag ser bilderna....

Anonym sa...

Våra härliga busbarnbarn:) Vilken härlig dag och ni var så fina./ullis

Miss Marie sa...

Lisa - ja, det är kul att se från ett annat perspektiv! :)

Ullis - tur att morfar fanns där... ;)

Anonym sa...

Tack för kommentaren om tärnklänningen! Är själv väldigt stolt över att jag hittade en som passade både mig och min syster och dessutom föll Marie i smaken! Tänk att lilla Jonna var med på bröllopet utan att se något, men hon hörde säkert att Jake fick spela slutet några gånger extra :) Som stolt mor till Sofia gläds jag över de fina kommentarerna om henne och Max. De två är så söta! Kram Ingela (den då gravida tärnan)

Miss Marie sa...

Ingela - Jonna låg säkert inne i magen och suckade över att behöva höra samma musik gång på gång... :)

Anonym sa...

At this moment I am going away to do my breakfast, afterward having
my breakfast coming over again to read more news.


Feel free to surf to my homepage; spsnome.cz