fredag, oktober 09, 2009

Bio

Jag vill gå på bio! Här i Tyskland är merparten av filmerna dubbade. Jajamänsan, här har de icke lärt sig att läsa ännu! Nej, men ärligt, finns det något värre än en dubbad film? När rösten inte passar med munrörelserna... Usch! Och så gör ju dubbningen att det tar mycket längre tid för en film att komma ut här. Just nu vill jag se Julie & Julia, som verkar vara en jättemysig film. Tror ni att den är ute? Njet. Och ni vet New Moon, som alla väntar på, kommer ut 20 november. I den civilserade världen vill säga, för i Tyskland kommer den inte ut förrän 2010. Suck!

4 kommentarer:

Desiree sa...

Det är verkligen astrist när man dubbar allt. Alla rösterna blir så konstiga och artificiella. Inte kul men det verkar som om du får vänta tills du kommer till Sverige eller England för att kolla in dessa filmer alternativ vänta tills de kommer på DVD och få någon att skicka dem till dig. SOmetimes it sucks.

Miss Marie sa...

Desiree - ja, jag har redan planerat hur jag ska kunna se New Moon utan att behöva vänta tills den släpps i Tyskland! :) Det gäller att planera!

Anonym sa...

Har dom inte som i Frankrike? Att man kan se VO? Synd isf. Dubbat är ju helkass.

Miss Marie sa...

Pernilla - jo, de har VO men väldigt begränsat!