lördag, november 14, 2009

Celebrity Flash

Lite kändissnack såhär på lördagsmorgonen tycker jag passar bra! Twilightstjärnorna åker runt i Europa och promotar New Moon. I helgen är de tydligen i München. Kanske dags för lite kändisspaning på riktigt? Eller så är jag kanske inte längre en tonåring och orkar bry mig... ;)
Whitney Port var supderdupersnygg på nåt event. Jag kollade på en sån där lös "boyfriend blazer" i England, men köpte den inte. Nu ångrar jag mig lite, för det är ju väldigt snyggt att ha lager på lager! Och så är Chanelväskan to die for!Ingen klarar av rött läppstift som Scarlett Johanson. Jag skulle se ut som en blandning mellan en clown och en hora om jag provade! Jag gillar Scarletts oufit överlag, särskilt matchat med blingande förlovnings-och vigselring.
Reese Witherspoon gör som jag, packar handbagaget överfullt när man ska ut och resa! Men kanske väskan ser större ut bara för att Reese är så liten? Kan vara så. Snygg är den iallafall!Rachel Bilson är ute och shoppar porslin. Jag gillar verkligen färgerna på porslinet! Just nu har vi bara tråkigt vitt IKEA-porslin, men det känns lite onödigt att köpa snyggt porslin här i Tyskland. Men sen, när vi bor nån annanstans, då vill jag ha finfint porslin! :)Jessica Alba är ute och går med dottern Honor. Jag gillar Jessicas stil, ankelkorta jeans, röda flats med matchande sjal, men framförallt gillar jag Honors söta kläder! Tycker det påminner lite om hur en del franska barn kläs, väldigt sött men inte lika praktiskt som svenska barn!

Nicole Kidman glittrade rosarött på Country Music Awards. Snyggt som bara den, särskilt till hennes hår! Men skriverierna efteråt handlade mest om hennes ansikte. Nicole hade tydligen varit på besök hos farbror doktorn igen. Har ni sett filmen Australia? Jag tycker den är jättebra, men Nicoles läppar ser helt svullna ut! Inte snyggt!

Inga kommentarer: