lördag, november 14, 2009

Fint

Jag trivs ganska bra här i München ändå. Som idag, då vi tog cyklarna ner till Odeonsplatz. Vi parkerade där, gick och kollade på lite julskyltning som hade kommit upp (det kommer mera!), jag gillade Tiffanys romantiska julskyltning. Sen gick vi och handlade mat till kvällen innan vi gick förbi Starbucks och beställde varsin varm choklad. Eftersom det är 12 grader varmt så satte vi oss utomhus och ägnade oss åt lite people watching, sånt är alltid kul! Skymningen sänkte sig sakta och när belysningen började tändas cyklade vi hemåt.

6 kommentarer:

Desiree sa...

Låter himla mysigt. Kul att du trivs bra i Munchen. Hur länge har ni plannerat att bo där och vet ni vart ni kommer att ta vägen sedan? Vart skulle du helst vilja bo?

Sara sa...

Låter underbart... även om jag tycker att det är på TOK FÖR TIDIGT med julskyltning! ;)

akira sa...

Va mysigt! Ja sånt kan man göra om man bor på större ort... Romantiskt!!!

Miss Marie sa...

Desiree - vi vet ännu inte hur länge vi blir kvar här, det återstår att se! sen hoppas vi på att det blir sverige!

Sara - kan det någonsin bli för tidigt med julskyltning?! :) har hört att München ska vara väldigt fint vid juletid, och hittills bådar det gott!

Akira - va, finns inte Starbucks hos dig?! ;)

Annika sa...

Du ser...
Sen ska det bli skitkul då du visar bilder från julen i Munchen, för det gör du väl!! Julskyltnignen, menar jag. Kan tro att den är rätt överdådig i Tyskland.

Miss Marie sa...

Annika - ska försöka hinna visa bilder härifrån vid julskyltningen!