tisdag, januari 19, 2010

A Grey Day

Visst blir man sugen på kläder när det börjar går mot våren? Ja, gå mot våren här i München iallafall. Snön har smält bort, det är 5+ och solen skiner, då känns det som att vi är på rätt väg! :)

Grått är väl kanske inte direkt en vårfärg, men jag tycker det är riktigt snyggt. Och så massa accessoarer på det... Någon mer som tycker det är lite jobbigt med accessoarer på vintern? De stora örhängen fastnar i både mössa och halsduk, halsbanden fastnar i dragkedjan på tjocka vinterjackan och de stora ringarna får inte plats under vantarna. Då är det tur att våren och sommaren finns så man kan accessoera fritt!

Engelsmannen och jag planerar en tripp till London för att hälsa på några släktingar i vår, och då skulle jag gärna gå klädd i dagsoutfiten. Hatt och solglasögon, mais oui, både halsband och sjal och varför inte ha armband på ena armen och en cool kombo av armband och klocka på andra? Som sagt, accessoera mera! Sköna byxor, tunika, långkofta, ballerinas och axelremsväska, då klarar jag mig!

Andra outiften är glamour, glamour, baby! Silkesklänning med spännande ringning i ryggen, ring, örhängen, clutch och matchande glittrande skor. I håret skulle jag vilja ha en bando. De coola tjejerna har dem över utsläppt hår, à la hippie, men jag skulle nog vilja ha håret lite ruffsigt uppsatt och bandon runt det som ett hårband. Jag kan inte just nu komma på ett tillfälle då den här outfiten passar, men man kan ju behöva en dos glamour lite närsomhelst! :)

Och viss skulle båda outfits passa bra ihop med Chanels nya grå nagellack? Oui!

Allting är från min favorit, Monsoon.

3 kommentarer:

Desiree sa...

Båda outfits var riktigt snygga. Ah blir grått vårens stora färg tror du?
Underbart att det börjar bli lite vår i Munchen. Här har jag också fått vårkänslor. Underbart att få en försmak på våren redan i januari eller hur?

Annika sa...

Den där blusen skulle jag vilja HA!!! GUD så snygg!!
Helt i min smak...OK ska kolla vad den kostar och om man kan beställa den till US...

Miss Marie sa...

Desiree - vi har ju inte riktigt lika mycket vår som ni har! Hade ni 17 grader i helgen eller?! Då är våra 5 grader inte något att leka med...

Annika - kan tänka mig att det tyvärr är lite dyrt att skicka till USA, men kanske värt det... ;)