tisdag, januari 26, 2010

Pinsamt eller coolt?

Förra veckan debuterades Victoria och Daniels officiella bröllopsserie. Den som så vill kan alltså snaska choklad ur en ask med Victoria och Daniels ansikten, eller varför inte ett gäng hallonmazariner eller en så kallad bröllopstårta?

En del av mig tycker det här är lite läskigt pinsamt, en annan del tycker det är ganska coolt. Min farmor hade såna här kungliga tallrikar i en rad ovanför sitt vardagsrumsfönster och det kan ju vara en kul inredningsdetalj, men hon hade det nog enbart för att man "skulle ha" det förr.

Men jag kan inte låta bli att undra hur herr Daniel Westling tar det här? Eller hans familj och "vanliga" vänner. Det bara måste ju vara lite pinsamt att se sitt ansikte på allt från brickor till hallonmazariner. Eller är det bara jag som tycker det är lite pinsamt?!

Men bortsett från pinsamhetsfaktorn så är det ju helt fantastiska bilder! De ser ju ut som filmstjärnor båda två! Min favoritbild är den på chokladasken; Vickans hår och klänning är underbara och Daniel ser ut som en blandning mellan
Humphrey Bogart och Clark Gable, men skulle jag inhandla något skulle det bli brickan. Bilden på brickan är också vacker och lite mer avslappnad.



Vad tycker ni om det här?

9 kommentarer:

Millan sa...

Sjalv skulle jag tycka att det var otroligt pinsamt! Daniel kanns inte som en san dar sjalvklart social och oppen person som alskar att synas sa darfor kanns det som om han sakert tycker att det ar pest! Fast vad vet jag...
Jag gissar att de inte hade sa himla mycket val ...
Dock har jag alltid gillar kungafamiljen och jag ser fram emot brollopet senare i ar :-).

akira sa...

Dom har ju inget val... så det är väl bara för dem att se glada ut. Men visst vore det hemskt pinsamt att se sitt ansikte överallt. Och Daniel ler så stelt på bilderna. Han ser nästan platikopererad ut i ansiktet.

Desiree sa...

De är ju verkligen fina båda två på dessa bilder men som du säger kan det nog kännas lite konstigt och pinsamt för dem att se den här serien på sig själva. Men jag kan tänka mig att det kommer att finnas ett stort intresse för den och att många kommer att köpa en och annan del ur serien.

Miss Marie sa...

Millan - nä, jag tror inte heller Daniel har ropat hej och dansat glädjedans över det här, men som du säger, det är ju ett måste! Jag tycker också det ska bli roligt med två kungliga bröllop i år! :)

Akira - haha! Han kanske har sprutat in lite botox i ansiktet, han är ju inte purung! ;)

Desiree - det finns säkert många som skulle vilja köpa de här sakerna! Jag kommer nog också köpa nån liten souvenir!

Anonym sa...

Bilderna är otroligt vackra.
Skulle nästan kunna tänka mig att köpa nån av grejerna =)

Jag tycker inte alls det är pinsamt att se min vän på tallrikar och annat ;)
Så kan inte tänka mig att Daniel och hans polare tycker att det är nåt konstigt med detta ;)

Annika sa...

Hey, nu kommer jag....
PINSAMT så j-a pinsamt...
OCH jag är ingen rojalist och det VET du! och detta får det att vilja vända sig i magen på mig...
GUUUD!!!
Jag fattar att folk i sverige börjar få nog av detta spektakel nu.
FY F-n...
Love-10 eller vad det nu kallas...
Meh, nej!!
Kitch i den allra bästa formen...

Miss Marie sa...

Pernilla - Haha! Glömde ju att du och Vickan go way back och att ni typ nästan är bästisar! :D:D:D

Miss Marie sa...

Annika - Jag tycker det är härligt med uppståndelsen! :D Men detta, det är piiiinsamt... Jag tycker mest synd om Daniels familj som måste få se det här!

Anna, Fair and True sa...

En del av sakerna är dock ganska snygg, t ex burkarna och askarna. Men jag skulle välja det utan bild eller med minst bild på paret :)