måndag, mars 01, 2010

Note to self: Do not eat lottery ticket

Det här kan jag verkligen förstå. En man flög med Ryanair, köpte en av deras irriterande skraplotter, vann, fick inte ut vinsten ombord utan var tvungen att vända sig till företaget bakom lotten... och blev som tokig och åt upp lotten.

Jag förstår hur han kände det.

Inte för att jag någonsin vunnit på en skraplott hos Ryanair, jag har faktiskt aldrig köpt någon, men jag kan förstå hans frustration. Aldrig är man så frustrerad som när man åker med Ryanair. Jag vet inte om det är den knallgula inredningen (om det finns ett helvete inbillar jag mig att det är Ryanair-gult), den dåligt utbildad personalen (jag är övertygad om att de skulle vara de första som evakuerade flygplanet vid en nödlandning. Har någon någonsin förstått vad flygvärdinnorna på Ryanair säger? Inte jag) och piloterna som bara flyger med Ryanair för att inget annat bolag vill ha dom.

Eller så kan det vara att man är irriterad redan innan man stiger på planet eftersom den billiga biljetten man köpte inte blev så billig när man faktiskt också vill ha med sig någonting att byta om till och mer än 100ml vätska och måste checka in en väska. Kan vara det.

Men kom ihåg, man löser ingenting genom att äta upp en vinstlott.

3 kommentarer:

Desiree sa...

Har faktiskt aldrig flugit med Ryan Air och känner ingen direkt lust heller.

Anonym sa...

Det har funkat klockrent att flyga med Ryanair för min del. Dom har tagit mig från punkt A till punkt B utan några krusiduller.

/Pernilla

Miss Marie sa...

Desiree - nej, jag förstår det!

Pernilla - så länge allt går bra så funkar det bra (förutom den knallgula inredningen) men det är när något går fel som Ryanair visar att de inte är ett flygbolag man kan lita på! De verkar inte ha någon back-upplan som man kan lita på...