fredag, maj 28, 2010

Aprikoskärna

* Aj då. Stackars Anna. Jag trodde faktiskt att hon stod ut bland alla botoxade ansikten, opererade näsor, löshår, slitsar och urringningar, men det kanske snarare var så att hon drunkade bland dom.

* Dåligaste låten måste ju vara Armeniens sång om
aprikoskärnan (I began to cry alot and she gave me apriocts, ren poesi! ;)). Och varför sjunga på engelska om man inte kan uttala orden? Äjprikått ståån hidden in maj häänd. Usch och fy.

* Och jag förstår inte det här med Israel i Eurovision Song Contest? Enligt Google är det för att Israel är inom "the European Broadcasting Area". Va?

* Jag gillar Danmarks bidrag. Tjejen och killen har ingen kemi whatsoever mellan sig, men låten är riktigt klassisk schlager. Me like!

* Jag tror det kommer att stå mellan Turkiet och Tyskland på lördag. Varför, det vet jag inte. Men trust me, jag kan det här! ;)

* Några gånger trodde jag att jag av misstag hade kommit in på en Miss Europe-tävling. Det var som sagt många stora läppar, stora bröst, höga slitsar och löshår.

* Rumänien. Vad tror ni? En ful kille och en modellsnygg tjej (i en tight catsuit) som spelar piano tillsammans. Dom kanske tar sig långt!

* Och förresten, Feminnem... Skulle det vara ett skämt eller?

* Och ett förresten till. Azerbadjans dam verkar väldigt arg på det där drippandet och droppandet. Dript dropt dript dropt. Me not likey Miss Botox.

4 kommentarer:

storasyster sa...

Trala la la... man kanske borde ställa upp nästa år ;) nej jag hoppade faktiskt det där igår. hur gick det för lilla Anna?

Marie sa...

Storasyster - du missade inte så mkt! Anna gick inte vidare till finalen, tyvärr!

Hanna sa...

Jag tycker också Danmakrs bidrag var bra! Men jag tror inte att dom vinner.

Marie sa...

Hanna - nej, det tror jag inte heller de gör! Lite för gammeldags kanske!