fredag, maj 28, 2010

Aprikoskärna

* Aj då. Stackars Anna. Jag trodde faktiskt att hon stod ut bland alla botoxade ansikten, opererade näsor, löshår, slitsar och urringningar, men det kanske snarare var så att hon drunkade bland dom.

* Dåligaste låten måste ju vara Armeniens sång om
aprikoskärnan (I began to cry alot and she gave me apriocts, ren poesi! ;)). Och varför sjunga på engelska om man inte kan uttala orden? Äjprikått ståån hidden in maj häänd. Usch och fy.

* Och jag förstår inte det här med Israel i Eurovision Song Contest? Enligt Google är det för att Israel är inom "the European Broadcasting Area". Va?

* Jag gillar Danmarks bidrag. Tjejen och killen har ingen kemi whatsoever mellan sig, men låten är riktigt klassisk schlager. Me like!

* Jag tror det kommer att stå mellan Turkiet och Tyskland på lördag. Varför, det vet jag inte. Men trust me, jag kan det här! ;)

* Några gånger trodde jag att jag av misstag hade kommit in på en Miss Europe-tävling. Det var som sagt många stora läppar, stora bröst, höga slitsar och löshår.

* Rumänien. Vad tror ni? En ful kille och en modellsnygg tjej (i en tight catsuit) som spelar piano tillsammans. Dom kanske tar sig långt!

* Och förresten, Feminnem... Skulle det vara ett skämt eller?

* Och ett förresten till. Azerbadjans dam verkar väldigt arg på det där drippandet och droppandet. Dript dropt dript dropt. Me not likey Miss Botox.

4 kommentarer:

storasyster sa...

Trala la la... man kanske borde ställa upp nästa år ;) nej jag hoppade faktiskt det där igår. hur gick det för lilla Anna?

Miss Marie sa...

Storasyster - du missade inte så mkt! Anna gick inte vidare till finalen, tyvärr!

Hanna sa...

Jag tycker också Danmakrs bidrag var bra! Men jag tror inte att dom vinner.

Miss Marie sa...

Hanna - nej, det tror jag inte heller de gör! Lite för gammeldags kanske!