onsdag, maj 26, 2010

(O)Trendigt

En sak som är roligt med London är att det finns så många olika stilar. Går man runt i en svensk stad så ser man ju oftast en röd tråd bland folks kläder, det är inte många som vågar sticka ut.

I London är det helt tvärtom, där ska man sticka ut, eller åtminstone bara klä sig i det man själv verkligen gillar. Det är riktigt inspirerande att gå runt där!

Dessa damer sågs inte i London, men de har snygg stil ändå! Om jag ska försöka hitta några trender i London så är det nog ändå ljusa färger och lite romantiskt. Och såklart kavajen i killmodell, något som Whitney Port är insatt i. Väldigt snyggt!

8 kommentarer:

Millan sa...

Jag haller helt med! Mode och tredner slar inte alls igenom med samma kraft har i England utan manga haller sig garna till sin individuella stil. Stuprorsjeans nedstoppade i hoga stovlar ar ett exempel. Jatte manga har det har men inte alla som i sverige ...
Kram

Marie sa...

Millan - jag tror också att det kan bero på att ni har MYCKET större utbud av kläder än vad som finns i Sverige. Ni har billigaste billigast med Primark upp till hur dyrt som helst o allt därmellan. I Sverige finns kläderna mest bara i mellankategorin o då kanske man inte vågar så mkt utan håller sig till det som är trendigt? Min teori iaf!

storasyster sa...

Det kommer jag ihåg från när vi var i London att alla hade sin egen stil. Det tyckte jag var häftigt. Varför ska vi i Sverige vara så tråkigt inbundna när det gäller kläder?? Har man något "udda" så blir man uttittad. Kom igen, klä er som ni vill girls!!!

Marie sa...

Storasyster - det gäller både boys and girls, tycker jag! :D Men jag tror det är en pengafråga, kläder är lite dyrare i Sverige o så väljer man de säkra korten o följer trenderna...

Annika sa...

Samma sak här i US, och det är skönt.
Sthlm, och hela sverige, är så ubertrendigt och homogent. Ingen får sticka ut...
Alla är snygga, men det blir lite trist det också.

Marie sa...

Annika - ja, alla är ju vädligt snygga i Sthlm, men jag kan inte låta bli att tycka att det är lite tråkigt!

Millan sa...

Den teorin tror jag helt och fullt pa och kanske ocksa ar det sa att det ju ar sa himla manga fler manniskor har med olika bakgrunder och da slar modet inte igenom pa samma satt?! Samhallsklasserna finns ju pa ett helt annat satt i England an i Sverige och man kan nastan saga att det ar olika moden som galler beroende pa vilken grupp du tillhor ...

Marie sa...

Millan - huvudet på spiken! 60 miljoner i England mot 9 miljoner i Sverige, då måste det ju finnas fler trender! :)