torsdag, maj 27, 2010

Pink Lady


I löv Gwyneth Paltrows chockrosa klänning som hon bar i London igår. Otroligt snygg, och jag kan inte avgöra om hon påminner mest om Grace Kelly eller Jackie O. Häftigt är det iallafall! Jag gillar också hur hon matchar med ett smaragdgrönt halsband. Molto bene!

5 kommentarer:

storasyster sa...

Coll färg men ohh... NEJ NEJ till modellen på känningen, fy va ful!

Marie sa...

Storasyster - kanske skulle vara snyggare utan det där sjoket över bysten, annars tycker jag att den var snygg!

Tiger sa...

Tänk att man kan tycka så olika! Jag tycker att modellen är hemsk! Varför dela av den sådär, ser ut som en amningsklänning. Och varför matcha med ett halsband som man inte ser? Jag tycker klänningar som "stör" decolltaget inte ska matchas med halsband. Samma med typ halterneck. Varför tog hon inte ett par rejäla örhängen och armband istället?

Men, du är proffset så jag har säkert fel! :)

Pernilla sa...

Färgen på klänningen är läcker, men i övrigt är det svårt att plussa denna outfit. Ser knasigt ut med halsbandet som knappt syns.

Marie sa...

Tiger - haha! Proffset, är jag det?! ;) Jag tycker den var snygg, fast jag kan förstås hålla med om att sjoket över bysten är lite konstigt. Kan också hålla med om att ett par örhängen skulle sitta fint, men jag gillar att halsbandet inte syns! I vanliga fall håller jag med om att om man har "störd" urringning så ska man skippa halsband, men jag tyckte det passade här!

Pernilla - haha! Ibland tänker vi helt olika! :D