onsdag, maj 19, 2010

Skämsvarning

Jag är en sån här människa som skäms å andras vägnar, särskilt när det gäller folk på TV. Jag har en skämskudde i beredskap och tycker jag det är alldeles för skämmigt så blundar jag hårt, stoppar fingrarna i öronen och sjunger högt. Kanske inte helt normalt, men så är det iallafall.

Nu de senaste dagarna har jag sett två saker som har fått mig att skämmas rejält. Först ut var
Svenska Hollywoodfruar, där gamla frugan Agnes-Nicole visade ett smakprov på sin sångtalang. Jag såg programmet på datorn när jag var på crosstrainern, och jag var tvungen att hoppa av och springa ur rummet, så pinsamt var det! Är kvinnan på allvar?

Andra gången var när jag såg ett klipp från en Intervju med kronprinsessparet. Seriöst. Pratar Herr Daniel Westling verkligen så där eller är det någon sorts tv-fasad han sätter på? Jag hoppas verkligen det! Jag kunde inte ens se hela programmet, så mycket skämdes jag. Och måste han tilltala Vickan som "Kronprinsessan"? Kan han inte kalla henne Victoria? Eller "min blivande fru"? "Min själs älskade"? Några förslag bara. Pinsamt var det.

Så känn er varnade! Ni tittar på programmen på egen risk!

5 kommentarer:

Katarina (scrapsystrar) sa...

Jag blev också tvungen att stänga av Daniel och Vickan. Fy, vad pinsamt och konstlat. Det var olidligt...!

Desiree sa...

Min C är precis likadan han klarar bara inte av att se skämsprogram eller filmer. Hörde att det där tvprogramet med intevjun av Vickan och Daniel blev en riktig flopp. Håller helt med dig om att han borde ha kunnat kalla henne något av de bra förslag du kom med istället för kronprinsessan det blir ju askonstigt.
Kram!

Annika sa...

Men GUD, tack för varningen...
Inte för att jag tänkt se, men...
Jag har aldrig hört honom snacka, men nu blir jag rädd.
Trodde det var en lite smartare grabb...
Jag dööör vad pinigt.
USCH så otroligt krystat. Varför, varför kunde han inte säga Victoria????
Jag är likadan som du, Marie. Har en skämskudde i närheten...IRK...

Millan sa...

Samma har... usch det kandes sa obekvamt att titta pa intervjun! Fast jag maste saga att jag tyckte manniskan som intervjuade dem var ett konstigt val... han gjorde ju inte direkt att stamningen blev avslappnad sjalv eftersom han verkade skitnervos och fragade sa stela fragor. usch!

Ja Svenska Hollywoodfruar... jag blir helt svettig nar jag ser det programmet.... Otroligt att folk faktiskt lever i en san varld dar de glomt hur det ser ut i den verkliga varlden....

Marie sa...

Katarina - ja, det känns som om de skulle ha kunnat gjort intervjun lite mer modern på nåt sätt! Nu kändes det bara väldigt, väldigt fel!

Desiree - då ska din C inte se de här programmen! :) Så pinsamma!

Annika - Alltså, jag hoppas att det här är hans tv-fasad o att han är bättre i verkligheten, för annarf fattar jag inte hur Vickan klarar av det! Så stelt... och så "kronprinsessan".... Usch!

Millan - nej, som sagt, det kändes väldigt omodernt, hela intervjun! Stelt, stelt, stelt! Jag tycker i vanliga fall svenska hollywoodfruar är ganska roligt, men just den här delen vara bara outhärdlig....!