söndag, maj 30, 2010

Taylors stil

Jag har klagat på tjejerna i Eurovision. Anna Bergendahl såg ut som en liten flicka, tyska Lena påminde om Magica de Hex och 17-åriga donnan från Azerbadjan såg ut som 37. So, take cue, girls, från Taylor Swift som jag tycker har en riktig skön stil.

Taylor är 21 år, har varit i musikbranschen ett bra tag, och till skillnad från många av hennes kollegor så har hon ingen talangshow att tacka för sin framgång, utan den har hon jobbat sig till själv! Det är imponerande. Taylors stil är lite quirky, söt och avslappnad, och jag tycker att den passar hennes ålder perfekt. Hon använder mycket klänningar och gillar håraccessoarer.


Några av mina favoritlåtar med Taylor är Love Story, Our Song, Fifteen och White Horse.

2 kommentarer:

Anna sa...

Jag läste en intervju med henne i InStyle en gång och hon verkar vara så jordnära och trevlig. För övrigt så älskar jag den vita klänningen i vänstra hörnet, den klarröda med svarta skor till var inte så illa den heller!

Marie sa...

Anna - jag tycker också hon verkar vara väldigt jordnära, fast jag tyckte inte hon var så bra skådis i Valentine's Day (men det är ju f ö en riktig skitfilm). Jag kan inte välja en favortiklänning! :D