torsdag, juni 10, 2010

3000

3000 inlägg har jag alltså skrivit sedan jag började blogga för en herrans massa år sedan, närmare bestämt 23 augusti 2006. Då bodde jag i England! Mycket har hänt sedan dess, minst sagt! Och förhoppningsvis kommer mer hända framöver också...

3000 inlägg är något att fira, så jag lottar ut ett halsband, gjort med halvädelstenar, till en läsare som kommenterar det här inlägget. Ni behöver inte skriva något särskilt, men jag kan ju avslöja att jag är svag för smicker...!

Tävlingen avslutas på tisdag eftermiddag, så den lycklige vinnaren ska förhoppningsvis ha halsbandet i tid för midsommar.

8 kommentarer:

Desiree sa...

Stort grattis både till dig och bloggen. Du har en kanoblogg så jag hoppas att det fortsätter med 3000 inlägg till :-)
Kram

Pernilla sa...

Wow! Är det så många? Egentligen borde jag inte bli så förvånad för du är verkligen duktig på att uppdatera här. Och duktig på att skriva roligt och intressant är du också! Det är helt sant och inte bara fjäsk! =)
Brukar faktiskt rekommendera din sida när vänner vill hitta någon ny sida att spana in.

Fru W sa...

DET är värkligen en milstolpe värd att fira, själv ligger jag lite efter, men å andra sidan har jag ju inte hållit på riktigt lika länge!!

Du är enormt duktig på att skriva och inspirera, men minst lika duktig är du på att göra smycken!! Underbart halsband!

Freedomtravel sa...

Grattis till så många inlägg! Och jag som inte hittat in här förrän... precis nu! Jättefin blogg och väldigt fint halsband!

anna of sweden sa...

Och plötsligt drabbades jag av skrivkramp. Jag gillar ju verkligen din blogg. Men hur ska jag skriva utan att verka inställsam ... :D

Men helt ärligt så tänkte jag på det häromdagen. Att din blogg sticker ut lite. Den skiljer sig från mängden och jag gillar det.

Till exempel så var det du som presenterade mig för Etsy. Hade ingen aning om vad Etsy var förrän du visade några snygga ringar därifrån. Och nu har jag själv varit inne och shoppat. Två par örhängen. Ett par från USA och ett par från Israel. Läckert.

Hur som helst. Ett stort grattis på 3000-inläggsdagen. Hipp, hipp hurra hurra hurra från Amerikat!

storasyster sa...

Blå blå vindar o vatten... Halsbandet ser ut att vara gjort av stenarna som ligger längs havets strand. Jätte fint! Men du har glömt att skriva i bloggen att du gjort det själv o att folk ska kika in på Miss Smultron för att shoppa loss på dina vackra hantverk. Du är verkligen super duper duktig när det gäller pyssel. Ok syster, bli inte för kaxig nu, men din blogg är jätte mysig att kika in på. De flesta inläggen faller mig helt i smaken. Jag läser gäran o kommenterar gärna. Puss på dig

Katarina sa...

Hej! Jag är urdålig på att kommentera i vanliga fall men nu så...;)
Började läsa din blogg när jag var mammaledig 2007. Skrattade gott åt dina inlägg om din Frankrikeresa då.
Anledningen till att jag fortfarande läser är att det är en intelligent blogg, med vacker inspiration som muntrar upp i den stressande vardagen. Så tack för det! :)
Ha en trevlig sommar!!
Kat

Channal sa...

Oj! 3000 inlägg! Stort Grattis! Glad att jag hittade din blogg! Släng dig i väggen alla Amelia o Damernas värld när Miss Marie finns =) På fredag åker jag till Kreta med min yngsta. Det halsbandet skulle göra sig fin till min solbränna mot turkost Medelhav. KRAM Anna