fredag, juni 11, 2010

Sommarhetta

Nu har sommaren kommit till München. Igår mätte vi 37 grader som mest, och det är riktigt, riktigt varmt när det är alldeles vindstilla! Vi öppnar dörrar och fönster och försöker ha korsdrag, men luften står helt still. Går man ned på gatan så är det som att komma in i en bastu, luften rör sig ännu mindre därnere bland alla husen.

När Engelsmannen kom hem tog vi cyklarna ut till Englischer Garten. Vi stoppade fötterna i floden Isar och nu förstår jag varför floden heter så, vattnet är iskallt! Det var mycket skönt att svalka sig lite! Sen blev det en glass i en bier garten också.

När det var dags att sova var det fortfarande 30 grader ute och ungefär lika varmt inne. Solen hade gått ner men det hjälpte inte mycket. När Engelsmannen gick upp klockan 5 så stod termometern på 23 grader.

Det ska bli varmt idag också. Engelsmannen tycker vi ska köpa en sån här liten barnpool att ha på balkongen. En inte helt dum idé!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Var glada för värmen, här regnar det och temperaturen är inget att skryta med. Mörkt är det också, lamporna måste tändas mitt på dagen:(. De enda som är glada är väl växterna och gräsmattora.
Kram oh njut:)/ullis

Marie sa...

Ullis - Idag är det en mycket skönare värme! Igår var den så tryckande men idag är den skön. Men vi ska visst få regn nästa vecka så det är bäst att ta tillvara på det nu!

Desiree sa...

Oj oj det kan man verkligen säga. Då har ni nästan lika varmt som här. Ni får sitta på eran balkong och dricka läskande drinkar då till helgen :-)
Kram

Anonym sa...

Hello. And Bye.

Anonym sa...

Hello. And Bye.

Anonym sa...

Natural and organic coconut oil has some excellent attributes in relation to fighting a men candidiasis. Medically demonstrated to be an anti--candica broker, coconut oils can totally treat the candidiasis. The coconut essential oil will go into the yeast infection mobile phone and practically make your cellular explode in the within and kill the yeast infection. [url=http://www.x21w12w21.info]Pr334de13[/url]