måndag, juni 14, 2010

DAGENS:

humör: Grinigt. Tyskarna firade som om de hade vunnit VM igår efter 4-0-matchen mot Australien, genom att åka tutandes utanför på gatan. Det gick inte att sova, därav grinigheten.

fånigaste: Tyskarnas dykningar igår. Det märks att de har blivit tränade av Jürgen Klinsmann, som på sin tid var en mästare på att dyka och spela över.

väder: Regn. Ganska skönt faktiskt.

början: Love 2010! Den här veckan har vi ett kungligt bröllop att se fram emot!

mat: Het fisksoppa. Het som i mycket chili, det är inte gott att bränna tungan!

blomma: Rosa ros.

7 kommentarer:

Desiree sa...

Usch förstår att du är grinig om du knappt fått sova. Jag hade också problem med att somna igår även om det inte var fullt med tutande tyskar utanför. Jag ser fram emot bröllopet på lördag. Ska bli himla kul. Visst kommer de att visa på SVT. Fisksoppan lät god.
Kram!

Marie sa...

Desiree - De borde väl visas på SVT play? Det tror jag nog! Tyvärr kommer jag sitta på flygplatser o flygplan på lördag eftermiddag, så jag missar bröllopet!

Annika sa...

VÄNTA du bara, tänk om de vinner hela VM. You aint seen nothing yet, baby ;-)
Chansen är rätt stor att Tyskland tar hem vinsten!!
HIHI!!
På tal om det där bröllopet kommer det att ligga kvar på svt play i 30 dagar såg jag då jag var inne på svt.se nyligen...

Marie sa...

Annika - jag hoppas de inte vinner! Då kommer tyskarna bli än mer aroganta o stöddiga än de redan är!

Va bra att det ligger kvar i 30 dagar, då kan vi njuta av det länge, Annika! ;)

Tiger sa...

Fan, vi skulle haft bröllopsdag tillsammans på lördag! Ätit kungliga mazariner (eller nåt) och frossat i kungliga klänningar.

Mattias hotar att lämna skeppet på lördag så jag lär få gotta mig alldeles ensam.

Pernilla sa...

Har hört något om att det skulle vara bra för finanskrisen om Tyskland vann VM. Om det är sant så vore det ju ändå helt ok om dom vann. Dock håller ju inte mitt VM-tips då, och det är ju inte ok ;)

Marie sa...

Tiger - jag kommer sitta på jävla flygplatser hela bröllopet! Vi åker precis när det smaskiga händer! Hur dåligt planerat är inte det?!?! Du får ta med dig lite champagne o åka till stugan med din mamma o mysa, tycker jag låter perfa! :)

Pernilla - jaså? Hmm, ja, det kanske skulle vara enda skälet till att Tyskland skulle tillåtas vinna! ;)