torsdag, augusti 19, 2010

Favoriter i mitt badrumsskåp

Här kommer några favoriter från mitt badrumsskåp. Vissa saker, som mascara och deo till exempel, köper jag olika varje gång, men dessa har blivit favoriter.

Den absolut bästa foundation är DiorSkin Nude, enligt mig. Den är lätt, tunn, täcker bra utan att se ut som spackel. Helt enkelt underbar. Jag köpte den till vårt bröllop och sedan dess är det en favorit. Jag har två stycken olika nyanser som jag ibland blandar för att få bästa nyansen varje gång. Kan rekommendera att köpa den på flygplatser där den oftast är betydligt billigare!

Jag och mina raka ögonfransar kräver en bra ögonfransböjare. Länge tyckte jag att H&Ms böjare var bra, men sen jag provade den från Shiseido så är jag fast! Fransarna blir alltid perfekt böjda och man behöver inte pressa stenhårt.

En skön salva är Rose Petal Salve från Rose & Co. Jag har den på läppar, eksem, bångstyriga ögonbryn... Ja, det finns helt enkelt massor med användningsområden! I England är den billigare men jag tycker den är värd priset i Sverige också.

Finns det egentligen några bra ögonbrynsplockare? Njae. Jag tycker den sneda från Apoteket är helt okej, men ibland skulle den behöva vara lite tunnare för att kunna få de minsta stråna. Men eftersom jag inte har hittat en bättre så får det bli en favorit!

En nybliven favorit är Osis Dust It från Schwarzkopf. Om man som jag har tjockt hår med många hårstrån så kan det ibland vara svårt att få någon volym. Den här lilla rackaren är som puder som man pudrar på håret och sen kan man tupera det om man vill. Sitter kanon. Känner man för att ha den där lite ostylade beach-looken så passar det här också bra, då håret blir matt och lite ostyrigt.

8 kommentarer:

Anna sa...

Jag har Cherry Kiss från Rose & Co, helt klart det bästa läppbalsamet. Slår tom Försvarets hudsalva som jag använt i alla tider!

Har varit nyfiken på den där foundation från Dior ett bra tag nu, folk säger dock att den bara finns i mörka färger och det passar inte mig som är en sån blekfis på höst och vinter. Din ser dock inte så mörk ut, kanske ska kolla in när jag åker till London då?

Marie sa...

Anna - jag har flera produkter från Rose & Co o gillar alla, men denna är min favorit!

På vintern är jag också en riktig blekfis, men jag har 020 Light Beige som jag använder på vintern o 031 Sand som jag använder på sommaren, därmellan blandar jag dom för att få rätt nyans. Tror tom att det finns en ljusare nyans om du är riktigt blek! På flygplatser brukar de vara hjälpsamma o kan säkert hjälpa dig hitta rätt nyans!

storasyster sa...

Nu ska jag bannemej köpa den där Osis. Ska bara leta på den till ett bra pris, för jag har sett att priset varierar ordentligt.

Annika sa...

Så kul att läsa! Gillar verkligen såna här inlägg.
Blir nyfiken på Dior, och ännu mer sugen på din fransböjare. Den ska jag köpa!!

Marie sa...

Storasyster - gör så!

Annika - fransböjaren kan jag VERKLIGEN rekommendera. Foundation är väl beroende på hurdan hy man har o hur täckande man vill ha det, så där är det väl lite mer individuellt!

Anna sa...

Nja, riktigt kritvit är jag ju inte så den ljusaste ska jag nog inte ha.

Desiree sa...

Vad kul att få läsa om några av dina favoriter i badrumsskåpet. Nu blev jag riktig nyfiken på Dior foundationen. Ska en sväng till Sephora imorgon så jag ska kolla in den då.

Kram!

Marie sa...

Anna - det är bara att prova och se vilken som passar bäst!

Desiree - gör så, jag kan verkligen rekommendera den!