torsdag, augusti 19, 2010

GAP

Bra nyheter! GAP har börjat skickat internationellt och snart kan man till och med få det skickat till Sverige och Tyskland! Det är riktigt bra. Jag gillar deras kläder och har köpt en hel del till mig själv i England, plus att jag har hittat en hel del snygga kläder till mina syskonbarn på babyGap. Deras bebiskläder håller hög kvalité och sen är de väldigt snygga och lite annorlunda också. Tuffa, gulliga och speciella. Nu vet jag inte hur det funkar med tull om man skickar från GAP i USA, men jag kan verkligen rekommendera deras kläder!

5 kommentarer:

Annika sa...

JA! DET där skriver jag UNDER på. GAP har nog de allra bästa barnkläderna! Toppenkvalitet och superfina plagg! När k var liten köpte jag massor, massor, massor åt henne därifrån. Numera får jag inte på henne ett plagg därifrån, hmpff...Nu är det Abercrombie och gänget som gäller istället.
Jag gillar också GAP. Verkligen! Toppen att man kan börja köpa deras kläder även från Europa!

Millan sa...

Den dar klanningen med poppies pa har jag ogonen pa for Sofia. Sa fin tycker jag!

Marie sa...

Annika - man kan köpa dom i UK, men där kan man inte köpa dom online, så det här är alltid ett bra alternativ! Tycker de har kanonkläder, både för vuxna o barn!

Millan - den är riktigt söt! :)

Desiree sa...

GAP har jättemycket fina och söta kläder. GAP USA verkar dock inte skicka till Sverige men det är ju toppen att GAP england gör det. Det ska jag ta tillvara på. De är ju inte så dyra heller så det är perfekt.

Kram!

Marie sa...

Desiree - nej, det är GAP US som snart ska börja skicka till Sverige. Dom gör det inte än men Coming Soon står det på deras hemsida!