lördag, augusti 28, 2010

Greetings from München

I helgen njuter vi av lite egentid, efter två helger med gäster och nästa helg åker jag till Sverige och blir borta i två veckor! Vi njöt av en varm sommarkväll på balkongen, med grillat kött och majs och ost till dessert. Vi har lyckats hitta engelsk cheddar i Tyskland och äter nu mer än gärna ost! Har ni inte smakat en riktigt god engelsk cheddar så tycker jag att ni ska göra det, det blir en favoritost!

Som ni ser så frodas våra kryddor och chillin, men däremot verkar lavendeln ha dött! Jag trodde de kunde stå ut med det mesta, men våra två veckor i Sverige när de blev vattnad av några engelsmännen verkar ha tagit kol på dom. Too bad, jag älskar ju lavendel...

Idag bär det av till IKEA och då ska jag köpa sveeeensk maaaaat! Det är konstigt att inga andra länder gör ost som man kan hyvla, har varken hittat det i Frankrike, England eller Tyskland. Och färdigskivad ost är för tjock och smakar gummi! Nicht gut.

Ha en trevlig helg!

6 kommentarer:

Sandra sa...

Det ser alldeles vansinnigt sommarfint ut. Här har sommaren sagt adjö och ljuvlig höst gjort entré.
Trevlig helg!

Channal sa...

Tjusigt... vilken härlig terrass ni har. Trevlig Helg! / Anna

Marie sa...

Sandra - hösten börjar landa här också, det blåser kalla vindar från Alperna! Hoppas du också har en bra helg!

Anna - ja, våra terasser är riktigt härliga! :)

Anonym sa...

Hello. And Bye.

Anonym sa...

Hello. And Bye.

Anonym sa...

When making stocks and shares, make them in large quantities and store the added supply with your freezer in plastic material luggage. This is very convenient and will conserve a huge amount of time when food preparation upcoming recipes. All you should do is grab the travelling bag of supply through the fridge and thaw it. [url=http://www.x21w12w21.info]Somghjbuli[/url]