fredag, augusti 27, 2010

Pottery Barn

En affär som har förstått det där med fina och inspirerande produktbilder är Pottery Barn. Jag har aldrig varit inne i en butik så jag vet inte om det är lika inspirerande där, men på nätet är det enbart vackra bilder! Jag skulle kunna köpa varje möbel på bilderna, så bra stylade och accessorerade är de. Varje säng, skrivbord och hylla har en jag-vill-ha-stämpel!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Butikerna är precis lika fina.. dock dör stämmningen när man ser prislappen..

Anonym sa...

Butikerna är precis lika fina.. dock dör stämmningen när man ser prislappen..

Annika sa...

Jadu, Marie!! Butikerna är SÅÅÅÅÅ fina!
DU måste komma över till USA snart! Du bara måste det!!
:-D
PB har superfina kataloger som de skickar ut flera ggr om året. rena rama inspirationsböckerna...

kalasLotta sa...

Superfina butiker och visst det är ganska dyrt men om man tittar på Pottery kan man alltid smyga iväg till Home Goods och hitta liknande (iallafall hemmakontorstillbehör) till en mycket trevligare peng.

Men man kan också bara inspireras av deras underbara kataloger...mums!

Marie sa...

Linnéa - aj då! Misstänkte nästan det...

Annika - ååhh... jag kommer! ;) Katalogerna har jag hört talats om, har också kollat lite i deras böcker men hittills inte köpt nån... kanske blir ändring på det snart!

Lotta - just inspiration är ju verkligen vad foton som dessa ger, istället för bara en bild på en säng! Man kan nog hitta en hel del saker på andra affärer med inspiration från PB!

Desiree sa...

Ja butikerna är lika fina som katalogen. Det finns massor med fint även om en del kan vara rätt dyrt (iallfall jämfört med IKEA). Ja du måste över till USA någon gång helt klart :-)
KRam!

Marie sa...

Desiree - ja, i jamforelse med IKEA ar det mesta dyrt! :)