tisdag, augusti 10, 2010

Lago di Garda

När man åker vid Lago di Garda måste man ha lite is i magen. Det är smala vägar, trånga tunnlar och galna italienare.I början av Quantum of Solace blir James Bond jagad genom tunnlarna vid Lago di Garda, och d et är inte utan att man känner sig som om man vore med i en bondfilm när man åker längs de slingrande vägarna. En felstyrning och man ligger på botten av sjön! Inte bara en utan två stuntförare kraschade med bilar när de spelade in bondfilmen runt Lago di Garda. Den sistnämnda föraren åkte till och med ned i sjön! Vi hade mer tur och stannade på vägen!

Det är sagolikt vackert runt sjön, men vid den här tidpunkten är det fullt av turister, så det förtar lite grann. Engelsmannen badade i sjön, men jag nöjde mig med att svalka fötterna, eftersom det var iskallt i vattnet!

Ni ser väl förresten hur bra Engelsmannen matchar med det turkosa vattnet? Jojomänsan, serru, det gäller att tänka på allt! ;)

5 kommentarer:

Desiree sa...

Ha ha jo engleskmannen matchar sjön helt perfekt ;-)
Ser underbart vackert ut. Jag har aldrig varit där men blir himla sugen. Man får försöka åka då det inte är helt fullt av turister någon gång. Vilken underbar minisemester som sagt.
Kram!

storasyster sa...

Vilka härliga bilder ni tagit. Verkar ha varit en underbar helg!!

Marie sa...

Desiree - ja, jag kan rekommendera det, men som sagt, prova hellre lite senare i spetmeber eller tidig sommar så är det nog mindre turister! Men väl värt en tripp!

Storasyster - det var det!

Anonym sa...

Oh, va härligt det ser ut. Mike matchar bra:)
Det ser ut att vara ett ställe man skulle vilja fara till./ullis

Marie sa...

Ullis - ja, vore det inte bara fullt av turister skulle det vara underbart! Men den här tiden på året är det lite för fullt för min smak....