fredag, september 24, 2010

Baby stuff overload

Är det nåt som Engelsmännen gör bra så är det bebissaker. Bebiskläder har ingen moms så man kan hitta riktigt billiga saker. 3 pyjamas för £6 tycker jag är bra!


Bebissaker kan man också hitta exakt hur mycket som helst i England. Vi var inne i en babyaffär igår och jag gick bara runt och mös bland alla fina saker. Idag ska vi till Mamas and Papas och det är redan en favoritaffär. De tillhör inte den absolut billigaste skaran, men å andra sidan är deras saker exceptionellt söta! Vi skulle kunna handla allt till Blueberry där, men då skulle vi nog behöva sälja lägenheten först! Eller vad sägs om en bebissäng för över 1000 kronor? Nä, precis, IKEA är också bra!


Bilderna ovan kommer alla från Mamas and Papas och nån utan sakerna följer nog med oss hem idag...!

5 kommentarer:

Millan sa...

:-) Ja 1000 kr skulle jag i och for sig mer an garna lagga.. men du menar kanske 10 000kr?

Ja visst finns det hur mycket fint som helst pa Mamas och Papas! Vi kopte var vagn dar och jag skulle garna kopa mer bebisklader dar ocksa men det ar ganska rejalt dyrt tycker jag. En liten topp for typ 200 kr.. aj! Nu nar en kollega gick pa mammaledighet splashade vi andra ut och kopte en korg fran Mamas och Papas som vi fyllde med en massa saker darifran. Bland annat da den filten som du har pa fotot dar. Stickad och sa fin!!

Hoppas du har det bra i England!!
Kram

Annika sa...

Härligt!! Låter bra det där. kan tro att engelsmännen ka ndet där där med babysaker.
Har man babyshowers i england??? Tror du att det blir ngn sån för dig?
Have fun. Knock yourself out!!

Marie sa...

Millan - haha! Där blandade jag ihop det! :D £1000 skulle det såklart vara! Aja, inte lätt med alla olika siffror... ;) O visst är det dyrt! När man vet att toppar kan kosta £3 på andra ställen och £20 där så drar man sig lite för det... Men som presenter är det ju oslagbart!

Annika - baby showers finns, men ingen jag känner har haft nån så tror inte det blir nån för mig! Men man kan ju hoppas... ;)

Anonym sa...

Fint. Gillar bebisprylinläggen!

Marie sa...

Anonym - bra! Några såna blir det nog... :)