torsdag, september 09, 2010

Bugaboo vs. Brio - igen!

Och jag tjatar vidare om barnvagnar. Tycker ni det är för mycket bebissnack här så kan ni ju återkomma om en sisådär 5-10 år! ;)

Visst, det är kanske lite löjligt att ta bilder på kändisar och deras vagnar, men de enda bilderna som annars finns är de stylade bilderna på företagens hemsidor, och då ser man ju inte hur de är att använda! Jag går i och för sig på stan och tittar på människors barnvagnar, Engelsmannen har också gått ifrån att kolla flygplan till att kolla vagnar! Men på bild får man hålla till godo med kändisar.

En sak jag inte gillade med Bugaboon var att den har en mindre avställningsyta under vagnen, men på de här bilderna verkar man ju kunna få plats med en hel del saker. Kanterna går ju också upp lite på den medan Brios är mer platt, då kanske det blir mer smuts på sakerna? Däremot gillar jag Brios handtag mer och den känns mer stabil medan Bugaboon är lite mer lättstyrd. Tydligen är stötdämpningen bättre på Bugaboon, men den känns bäst på Brion.

Förvirrad? Moi? Never....

4 kommentarer:

Annika sa...

Snacka vagnar du...
det är HETT då man väntar bäbis. Jag minns det själv SÅ VÄL!! OCh då stod valet mellan Brio, emmaljunga o Teutonia. Stora vagnar, sk combivagnar. Idag är verkligen vagnarna mkt smidigare än för 14 år sen!!
Ska bli kul att se vad ni väljer...
Själv valde jag en Brio...

Marie sa...

Annika - hett och sjukt svårt! Vill ju välja rätt eftersom de kostar en halv förmögenhet....!

Anonym sa...

Om du vill kan jag kolla med Sophie, hon jobbar ju med sånt där o brukar ha bra (inside) information. Men jag tycker helt klart du gör rätt i att kolla på en sån sak som "korgen" under. Jag älskar vår Teutonia men den förra vagnen (Den bruna) vann i hästlängder på korgen under. Men den kunde man gå på mataffären o handla massor som fick plats där under. det var viktigt för mig, men kanske oviktigt för dig! :)//Tiger

Marie sa...

Tiger - nej, viktigt att man får plats med saker därunder, men andra saker är också viktiga! Tror det är individuellt gällande vilken vagn försäljarna gillar! En föredrog helt klart brion medan en annan föredrog buggabon... Tror det bara gäller att bestämma vilken vi gillar bäst! :)