måndag, september 13, 2010

Nytt till barn

Men har ni sett så söta bebiskläder H&M har fått in? Overallen överst till vänster är så söt, med små öron på huvan. Gulligull. Och så är det nåt väldig sött med stickade tröjor till bebisar!

IKEA har en massa leksaker i tyg, och det tycker jag verkar bra! Det låter åtminstone mindre när barnen slänger dom i backen..! Tyvärr får vi vänta ett tag med dom, för vissa är från 18 månader medan andra är från 3 år. Engelsmannen har börjat titta på lego åt Blueberry, och han har riktat in sig på dom som är från 5 år. Jag försöker intala honom att han då måste vänta tills Blueberry är 5 för att kunna leka med dom så vi kan vänta med att köpa det, men han menar att han behöver tid på sig att leka själv med dom...

6 kommentarer:

Anonym sa...

I love the fact you are calling your bump Blueberry,so sweet :-)

xx

Anonym sa...

I love the fact you are calling your bump Blueberry,so sweet :-)

xx

anna of sweden sa...

Hihi. Kul att få följa de blivande föräldrarna så här lite på avstånd.

Har ni börjat diskutera namn ännu? DET är roligt. :)

Marie sa...

Anonym - yep, it's cute!

Anna - OM vi har! ;)

Desiree sa...

Ja mycket fint och sött finns det. Snart kommer ni kunna frossa i olika fina söta leksaker och kläder. Jag tycker ni har fått till ett himla gulligt smeknamn. Så sött att kalla honom/henne för blueberry.
Hoppas du mår bra. VIlken vecka är du i nu?
Kram!

Marie sa...

Desiree - ja, frossa kommer det bli! ;) Jag är i v.19 nu o mår bra! Har inga gravidkämpor än så länge... peppar peppar ta i trä! :)