måndag, september 13, 2010

Flygfärdig

Nämen, det här skulle ju nästan kunna vara jag när jag är ute och flyger! Kim Kardashian flög från USA till England och såg lika snygg ut när hon kom till London som när hon lyfte från USA.

Nä, skämtet åt sidan, så här skulle jag aaaldrig kunna se ut när jag landar. Mitt hår är platt, jag har oftast spillt något på mig själv och sminket är lite lagom utsmetat. Hur tror ni miss Kardashian gör det? Flyger hon alltid med en frisör och en make up-artist? Det skulle ju i och för sig kunna vara en lösning även för mig...

5 kommentarer:

Annika sa...

JA hur gör de? Flyger de privatjet eller första klass? Förmodligen va?
Nej, jag ser ut som sju svåra år, avbrutna naglar och rufsigt hår plus svettig. Har en god vän här i US som fixar naglarna varenda ggn hon ska hem. Ingen ide för mig, lacket skulle slitas bort och en nagel går alltid av innan man landat...hahaha!!!

skruttplutt sa...

Men vilken snygg jacka Kim K har! Gimme gimme gimme!

Marie sa...

Annika - ja, första klass flyger de nog allt, men de måste ju iaf sitta i x antal timmar! Antar att de kanske inte behöver släpa på bagage... så där sparar de några naglar! :D

Linnéa - eller hur! Nån sorts blanding av cape o kappa!

Desiree sa...

Jag tror att det är betydligt lättare att se ut så där om man inte flyger turistklass utan förstaklass. Då får man sova ordentligt och får även tid till att fixa till sig på ett annat sätt.
KRam!

Marie sa...

Desiree - jo, det underlättar nog iallafall! :)