torsdag, november 04, 2010

Djeodunmp

Vet ni vad jag inte gillar? Ordverifieringen som vissa bloggar använder för att undvika spam-kommentarer. De ger mig dyslexi! Vissa har verifieringar som 1+1 och så ska man skriva att det blir 2, andra har riktiga ord som man ska skriva. Både de funkar hyfsat för mig (även fast jag föredrar utan verifiering!). Men sen finns det de som bara lägger upp en massa bokstäver som inte bildar nåt ord, bhsjkdip eller hnspwsmdf, och såna ger mig huvudvärk och ångest! Bokstäver har för mig alltid varit fullkomligt klara, jag älskar bokstäver och att man kan använda dom för att forma ord, så när bokstäver bara slängs ut huller om buller så.... ahhh! Jag börjar hyperventilera!


Är det bara jag eller känner någon likadant?

4 kommentarer:

Annika sa...

Ja, bloggers verifieringar kan vara lite jobbiga, minst sagt. Jag har tagit bort mina bokstäver nu, men då kommer SPAM in i spamlådan, och det är väl OK på ett sätt, på ett annat sätt inte.
Tycker blogg.se har ganska jobbiga verifieringar.
Bloggers verifieringar är ju dessutom så stingsliga, ibland tar de inte emot kommentaren och man måste börja om igen fast man skrivit alla bokstäver rätt...
Vet inte vad som är bäst ändå? med eller utan verifiering...
Men blogger borde ändra sina bokstäver lite och gärna köra med riktiga ord.

Marie sa...

Annika - ja, om de körde med riktiga ord så skulle det nog funka bättre! Och det där med att behöva börja om hela tiden.. gaaahh! Blir galen! Tråkigt att du har problem med spam utan ordverifieringen, men den funkar bra för oss som kommenterar din blogg iaf! :)

Desiree sa...

Håller med om att det lätt kan bli rörigt med de olika ordveriferingarna. Det är inte lätt. Ibland får jag skriva om flera gånger för att jag inte får till det.

Marie sa...

Desiree - jag med! Och det gör mig tokig! :D